kociewa112 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Szukam dobrej , gry przygodowej na konsolę PS2 , coś w stylu Tomb Raider ; ) Z góry dzięki , pozdrawiam ;p
BrakNicku Opublikowano 1 Lutego 2012 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2012 Polecem gre Fahrenheit, jest to przygodówka z elementami akcji. Krótki opis gry: Fabuła rozgrywa się w Nowym Jorku, w styczniu roku 2009. Miastem wstrząsa nagła fala brutalnych morderstw. Zwykli obywatele zabijają nieznanych sobie ludzi w miejscach publicznych, sami nie wiedząc, czemu to robią i co ich do tego skłoniło. Nasz bohater, Lucas Kane, jest kolejną osobą, która dokonała bestialskiego mordu. Kane, nie wiedząc czemu, zabija obcego sobie mężczyznę w restauracji. Nawiedzany przez dziwne wizje ucieka przed policją i usiłuje dowiedzieć się co się stało – dlaczego zabił. Gracz szuka rozwiązania zagadkowych wydarzeń wcielając się zarówno w Kane’a jak i inspektor Carlę Valenti, która wraz ze swoim partnerem Tylerem Milesem zajmuje się sprawą owych morderstw.
-=r3=- Opublikowano 1 Lutego 2012 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja mogę polecić gre "Red Ninja - end of honour" ale bardziej podchodzi pod zręcznościówkę niż pod Tomb Raider'a :P Gracz wciela się w postać młodej wojowniczki o imieniu Kurenai. Akcja opisywanej zręcznościówki osadzona została w Feudalnej Japonii. Jeden z klanów atakuje warsztat ojca głównej bohaterki. Mężczyzna zostaje zabity, Kurenai udaje się jednak przeżyć masakrę. Dziewczyna zostaje uratowana przez członków klanu Takeda. Kurenai zdobywa nowych sprzymierzeńców i wkrótce staje się „pełnoprawnym” wojownikiem ninja. Dziewczyna planuje zemstę na członkach klanu Black Lizard, odpowiedzialnego za zamordowanie jej ojca. Warto dodać, iż w trakcie zabawy opisany wątek schodzi na dalszy plan. Kolejne elementy fabularnej „układanki” ukazywane są najczęściej za pośrednictwem filmików przerywnikowych. Oraz mogę polecić grę "Devil May Cry 3" <3 o tej grze pewnie słyszałeś ;) jest najlepszą częścią za wszystkich trzech które przeszedłem, jest humor i ostra walka ;] polecam! PozDro
NickOver Opublikowano 9 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Z czystym sumieniem mogę polecić Shadow of the colosus. Jest po prostu genialna.
Fajny Nick Opublikowano 24 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2012 Polecam Lord oF the Ring. Wszystkie części, grałem na prawde polecam .
eNd` SeRies#NiDRe Opublikowano 13 Maja 2012 Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2012 Final Fantasy:) BTW może chce ktoś kupić ps2 po okazyjnej cenie?^^
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 14 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2012 Teken <33
Paciaciak Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zawieszony Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ja polecam całą serie Assasina
Właściciel GET Opublikowano 5 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi