Skocz do zawartości

[KOSZ] Gra przygodowa PS2 jaką polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecem gre Fahrenheit, jest to przygodówka z elementami akcji. Krótki opis gry:

Fabuła rozgrywa się w Nowym Jorku, w styczniu roku 2009. Miastem wstrząsa nagła fala brutalnych morderstw. Zwykli obywatele zabijają nieznanych sobie ludzi w miejscach publicznych, sami nie wiedząc, czemu to robią i co ich do tego skłoniło.

Nasz bohater, Lucas Kane, jest kolejną osobą, która dokonała bestialskiego mordu. Kane, nie wiedząc czemu, zabija obcego sobie mężczyznę w restauracji. Nawiedzany przez dziwne wizje ucieka przed policją i usiłuje dowiedzieć się co się stało – dlaczego zabił.

Gracz szuka rozwiązania zagadkowych wydarzeń wcielając się zarówno w Kane’a jak i inspektor Carlę Valenti, która wraz ze swoim partnerem Tylerem Milesem zajmuje się sprawą owych morderstw.

Opublikowano

Ja mogę polecić gre "Red Ninja - end of honour" ale bardziej podchodzi pod zręcznościówkę niż pod Tomb Raider'a :P

Gracz wciela się w postać młodej wojowniczki o imieniu Kurenai. Akcja opisywanej zręcznościówki osadzona została w Feudalnej Japonii. Jeden z klanów atakuje warsztat ojca głównej bohaterki. Mężczyzna zostaje zabity, Kurenai udaje się jednak przeżyć masakrę. Dziewczyna zostaje uratowana przez członków klanu Takeda. Kurenai zdobywa nowych sprzymierzeńców i wkrótce staje się „pełnoprawnym” wojownikiem ninja. Dziewczyna planuje zemstę na członkach klanu Black Lizard, odpowiedzialnego za zamordowanie jej ojca. Warto dodać, iż w trakcie zabawy opisany wątek schodzi na dalszy plan. Kolejne elementy fabularnej „układanki” ukazywane są najczęściej za pośrednictwem filmików przerywnikowych.

Oraz mogę polecić grę "Devil May Cry 3" <3 o tej grze pewnie słyszałeś ;) jest najlepszą częścią za wszystkich trzech które przeszedłem, jest humor i ostra walka ;] polecam!

PozDro

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Teken <33

• 4 tygodnie później...
  • 5 lat później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności