Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak w temacie ^. Mam spory problem z latarką ale nie tylko. Często jak ktoś używa latarki podczas gry to zaczyna mi strasznie ale to strasznie lamić. To samo mam gdy polecą 2 lub więcej he jednocześnie i eksplozja powoduje u mnie często nieprzyjemne lagi. Czy ktoś wie czym jest to spowodowane i jak Sobie z tym poradzić?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Również miałem problem z granatami (przy wybuchu bardzo lagowało, smoke to samo), ale zmieniło się to po wymianie karty graficznej na lepszą. Z latarką nigdy nie miałem problemów, ale przyczyna pewnie ta sama.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Smoke mi nie laguje. A wątpię żeby to była wina karty graficznej szczerze mówiąc. Jakieś inne pomysły?

Opublikowano

ja miałem ten sam problem lecz zainstalowałem innego cs ' a i pomogło .

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tego sposobu próbowałem też i nic.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z tego co wiem :) to latarka zawsze lagowała . 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To jest spowodowane spadniem fps. Jeśli dzieje ci się to przy smoke to zmniejsz na 16 bitów - może to podziała. W najlepszym wypadku kup lepszą kartę graficzną.

W przypadku latarki to, jak jest ktoś koło mnie, albo popatrze się w osobę z dużej odległości to fps potrafią mi spaść nawet z 100 na 5. Ze smoke i he to mam normalnie.

Opublikowano

Jak w temacie ^. Mam spory problem z latarką ale nie tylko. Często jak ktoś używa latarki podczas gry to zaczyna mi strasznie ale to strasznie lamić. To samo mam gdy polecą 2 lub więcej he jednocześnie i eksplozja powoduje u mnie często nieprzyjemne lagi. Czy ktoś wie czym jest to spowodowane i jak Sobie z tym poradzić?

Jaki masz sprzęt zainstalowany w kompie? :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności