Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 25 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 Jak w temacie ^. Mam spory problem z latarką ale nie tylko. Często jak ktoś używa latarki podczas gry to zaczyna mi strasznie ale to strasznie lamić. To samo mam gdy polecą 2 lub więcej he jednocześnie i eksplozja powoduje u mnie często nieprzyjemne lagi. Czy ktoś wie czym jest to spowodowane i jak Sobie z tym poradzić?
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 25 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 Również miałem problem z granatami (przy wybuchu bardzo lagowało, smoke to samo), ale zmieniło się to po wymianie karty graficznej na lepszą. Z latarką nigdy nie miałem problemów, ale przyczyna pewnie ta sama.
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 Smoke mi nie laguje. A wątpię żeby to była wina karty graficznej szczerze mówiąc. Jakieś inne pomysły?
ZJSN Opublikowano 25 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 ja miałem ten sam problem lecz zainstalowałem innego cs ' a i pomogło .
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2014 Tego sposobu próbowałem też i nic.
Martynka :* Opublikowano 4 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 to zmień grafikę na gorszą
Info?!.O.o Opublikowano 4 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Spróbuj : fps_modem 101 fps_max 101
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Z tego co wiem :) to latarka zawsze lagowała .
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 13 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 To jest spowodowane spadniem fps. Jeśli dzieje ci się to przy smoke to zmniejsz na 16 bitów - może to podziała. W najlepszym wypadku kup lepszą kartę graficzną. W przypadku latarki to, jak jest ktoś koło mnie, albo popatrze się w osobę z dużej odległości to fps potrafią mi spaść nawet z 100 na 5. Ze smoke i he to mam normalnie.
SzymQ Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jak w temacie ^. Mam spory problem z latarką ale nie tylko. Często jak ktoś używa latarki podczas gry to zaczyna mi strasznie ale to strasznie lamić. To samo mam gdy polecą 2 lub więcej he jednocześnie i eksplozja powoduje u mnie często nieprzyjemne lagi. Czy ktoś wie czym jest to spowodowane i jak Sobie z tym poradzić? Jaki masz sprzęt zainstalowany w kompie? :>
Rekomendowane odpowiedzi