Sk!lleR Opublikowano 31 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nazwa mapy- aim_usp Screenshot(zdjęcie) mapy= link do mapy= http://www.gamebanana.com/cs2d/maps/20823
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 31 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Grałem wiele razy, szczególnie esl - miło się gra. btw. http://fragujemy.com/Propozycja-dodania-mapy-Wzor
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dobra mapa, dziś się postaram ją wgrać.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 5 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2012 Piszesz, że wgrane, a mapy na serwerze nie ma.
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2012 Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2012 Wgrana jest, ale źle. aim_usp.MAP - WTF? aim_usp.BSP... Dodatkowo jeszcze ktoś sobie wgrywa mapy jakie chce, ale nie o to chodzi. ZBUGOWANE. Zrobię zaraz porządek i nikt nie będzie miał dostępu do 4FUN oprócz powN'a. Bo albo się ktoś zajmuje tym normalnie i pomyśli 100 razy za nim coś zrobi, albo nie będzie dostępu. powN cały czas miał to i tamto i jakoś mogłem mu zaufać, bo za nim coś zrobił to pomyślał lub mi powiedział to się tym zająłęm, a Wy to takie spaślaki za przeproszeniem nie ogarnięte, które chcą więcej, więcej, więcej, a potem dupa. Ja nie mówię, że nie może się zdarzyć jakaś wpadka, bo tak samo i Patrykowi się zdarzyła, kiedy to usunąłem plik przypadkiem, ale starał się to jak najszybciej ze mną to ogarnąć. A Wy? Ciągle tylko wpadki, wpadki. Może ja się wszystkim zajmę z powNem to wtedy będzie i przyjemność z pożytecznym dla mnie i dla niego, a przede wszystkim reputacja sieci w oczach innych. Jak na razie są same -, przemyślcie to sobie.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 16 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2012 Mapa wgrana pod nazwą: aim_map_usp
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 1# 4FUN at Fragujemy.com → [4FUN] Propozycje i uwagi do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi