Skocz do zawartości

[KOSZ] Szybka Rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam Dziś 18/05/2014 Zostaje otworzona Szybka rekrutacja na Adminów !

Potrzebujemy adminów do rozwoju naszego serwera DD2, dlatego przeprowadzimy szybką rekrutację. Proszę wypełnić wg wzoru:

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym

Nick jakiego używasz:

Staż gry Counter-Strike:

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:

Znajomość komend oraz funkcji admina:

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem adminem: Godziny grania zmieniają się z tygodnia na tydzień w zależności od grafiku w pracy . Gram wtedy kiedy mam możliwość. Jak widać kiedy to pisze jest noc , ale serwer pusty :(

Nick jakiego używasz: nonskill.exe

Staż gry Counter-Strike: Będzie 7 latek z przerwami :)

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak , nie jeden raz :)

Znajomość komend oraz funkcji admina: Jeśli chodzi o amx 2-3 dni i przypomne sobie wszystko , aktualnie z 5-6 na 10 pktów możliwych :)

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Dolaczylem do spolecznosci fragowni calkiem niedawno bo 10 maja , ale moje godziny na serwerze ( tak mi sie wydaje :P ) wskazuja na to , ze gram tylko tutaj i bede tutaj gral za kazdym razem jak odpale Cs'a :) http://www.gametracker.com/player/nonskill.exe/193.33.177.193:27015/

Dlaczego ja ? Jak pisalem wyzej gram sporo i czesto na dd2 , moze na forum nie wylapalem zadnego czitera , ale czesto na u@ , jak i na steam dodalem sobie adminow by pisać im jak ktos psuje gre . Jesli chodzi o wyroznianie sie na serwerze to mysle , ze nic szczegolnego tutaj nie ma , aczkolwiek w top 15-16 sie plasuje :P Interesuje sie troszke scena esportu zarowno cs'a jak i innych gier , takze pojecie mam , rozroznie czitera od zwyklego gracza , poczucie humoru jest , cierpliwosci nie brakuje , a checi i zapał do porzadkow na serwerze mam ( troche egoistycznie :P ) , ale jak pewnie mało kto :) Pozdrawiam !

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:52520906

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem adminem: Tutaj ciężko mi się określić, gdyż zależy to od czasu jakim dysponuję, także jak mam wolny czas to potrafię i z rana posiedzieć, w ciągu dnia, lub też pyknąć nockę :)

Nick jakiego używasz: juzef

Staż gry Counter-Strike: jakieś 9 lat, z mniejszymi lub większymi przerwami

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: niestety jeden raz, dostałem bana na 30 minut za resp

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak, chociaż co prawda dawno temu

Znajomość komend oraz funkcji admina: myślę, że na ten moment dam sobie około 5/10, lecz nie widzę problemu bo wystarczy, że posiedzę trochę poczytam i poprzypominam i mam nadzieję, że moja wiedza będzie w zupełności wystarczająca.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Kiedy tylko mogę się oderwać od ważnych spraw i życia codziennego, chociaż po ostatniej wiadomości, a mianowicie tej, że zostanę tatą będę miał tych spraw jeszcze wiecej na głowie to każdą chwilę poświęcam, żeby pograć z Wami na DD2, a jak już wejdę na serwer to ciężko mi zaprzestać grać, zaglądam również często na forum i staram się na nim udzielać. Na Waszym serwerze zacząłem grać dokłanie od 23 lutego, także już jakiś czas tutaj jestem i również z niektórymi ludzi mam dobry kontakt. Gram dla przyjemności i rozrywki, a często tą przyjemność psują ludzie, którzy nie potrafią pograć czysto. Rozważcie na spokojnie mój post i sami oceńcie czy się nadaję, bo jeśli nie to ok, dalej zostanę z Wami i będę cieczył się z gry tutaj :) Ale myślę, że w jakimś stopniu mógłbym pomóc serwerowi:)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Posiadam :) Steam_ID: 0:1:35104284

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: porannym :D i mam bardzo duzo wolnego czasu i moge poswiecic na serwer

Nick ale nuda, i co kurw. !

Staż gry Counter-Strike:9lat

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie nigdy

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak

Znajomość komend oraz funkcji admina: Perfekcyjnie

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Poniewaz szukacie adminow ogarnietych i ktorzy maja bardzo duzo czasu a

ja wlasnie mam ten czas i moge poswiecic na pilnowanie porzadku na dd2 :D

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: narazie jestem ns ale juz nie dlugo kupuje steam.

Edytowane przez ale nuda
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym

Nick jakiego używasz: ParkourowieC.

Staż gry Counter-Strike: 4 lata

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak i to nie raz

Znajomość komend oraz funkcji admina: Srednio

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: bo widze ze jest rekrutajca na szybkiego admina to się złaszam, nadaję się na tą funkcje

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Brak steama :(

Opublikowano

Nabiłem te 10 postów, będę nabijał następne...

Tymczasem ponawiam prośbę o rozpatrzenie mojego podania :)

_____________________________________________________________________________________________________________

Jestem adminem: porannym (zawsze z rana) i często również w dniu (nieokreśle godziny, bo mogę być i o 12, albo 15, albo 17, albo w te wszystkie godziny)

Nick jakiego używasz: NIE MAM OKRESLONEJ WIARY.

Staż gry Counter-Strike: 6 lat z przerwami (najdłuższa przerwa półtorej roku)

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, ale wstawiłem ssy

Znajomość komend oraz funkcji admina: Perfekcyjnie

Większość osób mnie zna na serwerze, niektórzy gracze nawet pisali żebym się zgłosił, poza tym wiem, że jestem odpowiednim kandydatem :P

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:270436

Opublikowano

Jestem adminem:  Dziennym , gram od 15 do około 22:30 , z przerwami. Raz zagram mniej , raz więcej , to wszystko zależy od szkoły.

Nick jakiego używasz :  [email protected]//Fck_Rasizm

Staż gry w Counter-Strike : 2latka ^^

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com : Tak , niestety ale był to drobny Ban z resp :/

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcje : Tak.

Znajomość komend oraz funkcji admina: W skali do 10 określam moją znajomość na 6/10.

*Gram na serwerze około cztery miesiące ( pod różnymi Nickami, ale obecny będzie moim stałym ).

*Jestem osobą  spokojną i opanowaną .

*Często wchodzę na forum.

*Nie wdaję się w bezsensowne dyskusje z innymi graczami .

*Gram na serwerze często (koło godzinki, lub dwóch dziennie. Lecz gdy wypadnie ważny egzamin lub kartkówka logiczna jest rzecz , że zagram mniej.)

*Potrafię odróżnić „czitera” od dobrego gracza.

*Często zgłaszałem adminom moje podejrzenia co do „cziterów” chcąc ułatwić im pracę.

*Nie spamie na czacie.

*Co do skila, boty na Expercie cisne :D . A tak mówiąc poważnie zazwyczaj jestem w górnych progach tabeli.

*Zachowuje zasady ortografii oraz interpunkcji.

*Z administratorami jestem w dobrych stosunkach, szanuje ich oraz nie utrudniam im pracy.

*Posiadam poczucie humoru ^^ .

*Zawsze chętnie pomagam graczom .

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania :) .

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Odświeżam. Rekrutacja nadal otwarta. 

Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: Wieczornym, a na weekendy dziennym

Nick jakiego używasz: TbN~ 

Staż gry Counter-Strike: 6 lat z przerwami.

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie byłem.

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak. Miałem nawet własna sieć z POLISH TEAM JU-JITSU.

Znajomość komend oraz funkcji admina: 9/10 musiałbym sobie troszkę poprzypominać co nieco ale tego się nie zapomina :)

*Gram już dłuższy czas na tym serwerze

*Mam micro i używam go

*Jestem miły, komunikatywny i bezkonfliktowy 

*Potrafię odróżnić ,,odpalonego" gracza od oporowego

A tak poza tym to często jak gram to na serwerze jest dużo cziterów a admina nie ma, więc myślę, że bym pomógł w ogarnięciu serwera.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:48308122

Edytowane przez TbN~
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zamykam rekrutację ! Być może nie długo znowu zostanie otwarta. Dziękujemy za podania.

Gratulujemy osobą które zostały przyjęte.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem adminem:  popołudniowo-wieczornym.

Nick jakiego używasz:  [email protected]//Fck_Rasizm  .

Staż gry Counter-Strike:  2 Lata :) .

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  Tak, ale był to drobny ban , mianowicie za resp +30 .

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak .

Znajomość komend oraz funkcji admina:  W skali od 1 do 10, określam ją na 5,6/10 .

Chciałbym dostać drugą szansę adminowania. Diametralnie się zmieniłem. Starałem wyrobić sobie jak najlepszą opinię, starałem się również pisać z sensem na forum. Wydaję mi się , że każdemu należy się druga szansa i chciałbym ją otrzymać. (Tym razem obiecuję, że stawie się na rozmowę jeśli zostanę przyjęty.) Argumenty które przemawiają za :

*Poprawiłem znacząco aktywność na forum. A teraz, do argumentów:

*Zgłaszałem adminom cheaterów na U@.

*Posiadam poczucie humoru.

*Nie kłócę się bezsensownie z innymi ludźmi na serwerze.

*Gram dużo na serwie DD2.

*Skil mi ostatnio wrócił :D .

*Zawszę z chęciom pomagałem i będę pomagał innym.

*Jestem spokojny i opanowany.

*Nie przeszkadzam adminom w wykonywaniu ich pracy, wręcz przeciwnie. Pomagam im.

*Umiem odróżnić tzw. „Odpała” od normalnego gracza.

*Przestrzegam zasad ortografii i interpunkcji , choć jak każdemu zdarzają mi się wpadki.

*Gram na serwerze od około 5 – 6 miesięcy.

*Jestem w dobrych stosunkach z graczami i administratorami.

Tak odbiegając od argumentów. Myślę , iż teraz , gdy DD2 jest zalany masą cheaterów przydał bym się .Serwerowi DD2 byłem , jestem i będę wierny. Proszę , o danie mi drugiej szansy. Obiecuję , że jej nie zmarnuję, jak poprzedniej .

Oświadczam, że posiadam STEAM.

Opublikowano (edytowane)

Jesteś adminem : Gram rano , popołudniu [ czasem ] i wieczorem najbardziej odpowiada mi opcja popołudniowo - wieczorna , ale i tak gram często rano i nie tylko :)

Nick jakiego używasz: ^_^ Var!at ^_^

Staż gry Counter-Strike: Będzie 7 latek z przerwami  :)

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Afk przypadkowo

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak , nie jeden raz  :)

Znajomość komend oraz funkcji admina: aktualnie 8/10 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Myślę że się nadam ponieważ jestem ogarnięty , posiadam kulturę , serwer będzie pod stałą opieką , lubie pomagać innym ,jednym słowem utrzymam spokój na serwerze only dd2 . Chce być adminem by zwalczać inne programy.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:1593530

coś od siebie : Przegranych godz. na serwerze mam ponad  30 , jestem aktywny na forum , interesuje się sportem a dokładnie piłką nożną :)

i posiadam skilla :) , często bywam na forum , jestem osobą opanowaną i spokojną , zgłaszam graczy na u@ :)

Kontakt : gg  50519986

steam http://steamcommunity.com/profiles/76561197963452788/

Edytowane przez Var!at
  • Właściciel
Opublikowano

Nikt nic nie zmienił, peshu się po prostu pomylił. Natomiast niestety, ale ja mam duże obawy demotywator. Obserwuję Twoje zachowanie, które jest momentami skandaliczne. Chociażby w polemice z Paciakową, który miał akurat wg mnie rację. Bo inteligencji to mu nie można odrzucić, bo chłop wypowiada się ironicznie i jak go ktoś nie zna, to niestety ma problemy ze zrozumieniem. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem adminem: porannym

Nick jakiego używasz: NIE MAM OKRESLONEJ WIARY.

Staż gry Counter-Strike: 10 lat z przerwami

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, raz za 'czity', ale wstawiłem ssy :)

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak, wielokrotnie

Znajomość komend oraz funkcji admina: 8/10

Większość osób mnie zna i każdy mówi, że powinienem być adminem
Też jestem tego zdania, gdyż gram praktycznie codziennie :)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:270436

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: Popołudniowo-wieczornym

Nick jakiego używasz: MeXeN!

Staż gry Counter-Strike: 2 lata

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak 

Znajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam dużo czasu na grę, umiem wyłapać graczy ze wspomagaczami, jestem miły, kulturalny z poczuciem humoru. Chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera przed odpalonymi graczami, których jest dużo, gdy brakuje admina na serwerze.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:87534630

Pozdrawiam!

Edytowane przez MeXeN!
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym : Tzn gram od 11:00 do 14:00 , następnie idę się gdzieś szlajać i wracam o 23-24 i gram do 4:00 :) .

Nick jakiego używasz: GrandJunior

Staż gry Counter-Strike:Ponad 8 lat :D

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie <3

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:Przeważnie na ffa, ale zdażyło się na TP :)

Znajomość komend oraz funkcji admina: 9/10

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Znam się na tym, jestem ogarniętym człowiekiem i myślę że ludzie na serwerze mnie raczej lubią ^^ . Dogaduję się z nimi jak i gram TP mimo że to ffa :D . Myślę że z chęcią bym pomogł sieci Fragujemy.com :) .

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Oczywiście 2k10 <3 . STEAM_0:0:34939254

Bardzo proszę o Szczerze odpowiedzi i jeżeli coś nie gra, nie bójcie się pisać ^^ . Każdy jest człowiekiem i jakoś sobie musi radzić ^^ . Pozdrawiam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności