Skocz do zawartości

[KOSZ] Szybka Rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym Dziennym

Nick jakiego używasz: LuKaSzEk FraGuJeMy

Staż gry Counter-Strike: 7 lat

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  Nie 

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak

Znajomość komend oraz funkcji admina: 10 / 10 Menu admina a Amx 7,5/10

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem na prawdę ogarnięty posiadałem swoją własną sieć lecz nie ogarniałem wszystkiego w FTP i wolę grać niż siedzieć i wszystko ogarniać, oczywiscie jako admin bd zajmowal sie odpalami :) 

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:2089256

Mogę oczywiście udowodnić swój wiek poprzez TS3 i moje umiejetnosci dotyczace amx :)

Dopisze coś od siebie dla mnie nie liczy się rozdawanie banów na lewo i prawo nie lubię tego dosyć wolę typka oglądać i może zrobie mu 2 / 3 razy ss ale na pewno udowodnie ze jest spalony :)

Edytowane przez FraGuJaCy LuKaSzeK
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: Berso
Staż gry Counter-Strike: 10+ lat z przerwami
Staż gry na serwerze: Ponad 3 miesiące.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie
Znajomość komend oraz funkcji admina: Tak 
Godziny w jakich grasz: To zależy od pracy. Pracuję w systemie 3 zmianowym więc godziny są uzależnione głownie od pracy.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:22574918

Dlaczego ja? To nie telewizja, a serwer to nie podwórko. Jakiś czas temu składałem podanie, jednak większość przyczepiła się o mój czas gry na serwerze. Siedzę tyle na serwerze na ile czas mi pozwala. Od ostatniego podania minęło trochę czasu, jednak wielkich zmian nie widać i można powiedzieć, że momentami jest coraz gorzej. Jest "burdel" i momentami odechciewa się grać, a czasami jak widzę admina, który wchodzi tylko po to żeby napisać "DO PAKI" lub wyrzucić z powodem "AFK/ZAWALASZ SLOTA" to o czymś świadczy. Chciałbym to zmienić chociaż w pewnym stopniu, bo jak każdy z was - adminów nie jest w stanie siedzieć 24/7 na serwerze.

@ Edit.
Do ludzi, którzy przyczepią się o niektóre dni, w których byłem krótko na serwerze - praca, życie prywatne.

Edytowane przez Berso
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: Dziennym

Nick jakiego używasz: NaVv

Staż gry Counter-Strike: 5 lat

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tą funkcję ? : Tak

Znajomość komend oraz funkcji admina : 8/10

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem : Otóż spodobała mi się ta serwerownia i ze względu na to, że na DD2 jest czasem syf no niestety muszę tak rzec to postanowiłem startować na admina :) Chcę pomóc serwerowi i zrobić porządek :) Myślę, że mi się uda zdobyć tą posadę.

STEAM'a nie mam, admin bez STEAM'a nic trudnego. Admin nie musi mieć STEAM'a.

Tyle z mojej strony i Pozdrawiam :)

Edytowane przez NaVv
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem adminem: który gra rano i w nocy, no w poludnie tez ale troche mniej

Nick jakiego używasz:  KinG

Staż gry Counter-Strike: 8lat

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, na ZM za podkladke / only dd2 za wdanie sie w dyskusje :D musialem ochląnąć 

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: jasne

Znajomość komend oraz funkcji admina: dobrze

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram czesto praktycznie co dziennie jako admin nie rozdzielam graczy na znajomych i nie znajomych traktuje wszystkich rownomiernie nie banuje bez powodu nie nad uzywam admina/nie czituje :) wszelkie pytania mozna kierować na pw steam/fb jak ktos chce :)

Oświadczam, że posiadam STEAM_0:1:33684441

Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: Obecnym najczęściej od godziny 19, ponieważ do 17 najczęściej pracuję, od 19:00 najczęściej do 1:00. w Weekendy od rana do nocy!

Nick jakiego używasz:  JUPITER, Abizou.

Staż gry Counter-Strike: 4 lata z przerwami.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, na ZM za podłożenie się raz i raz za wdanie się w niepotrzebną bijatykę "słowną"
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Oczywiście, pełniłem tę funkcję.
Znajomość komend oraz funkcji admina: Amxxmodmenu mam opanowane bardzo dobrze, z komendami trochę gorzej, ale dużo rzeczy łatwo mi przychodzi.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

*Gram często

*Całkiem dużo osób mnie zna, i raczej jestem lubiany, tak przynajmniej mi się wydaję.

*Jestem pomocny

*Zgłaszam graczy subiektywnie na U@, kręcę dużo dem oraz pisanie często skarg.

*Jestem oddany, trzymam się tylko i wyłącznie Fragujemy :)

*Kulturę posiadam, aczkolwiek nie jestem wzorem świętości, niekiedy "wymsknie" mi się jakiś wulgaryzm

*Potrafię rozpoznać oszusta, który gra nieczysto, na WH, AIMIE, SH lub skryptach.

*POSIADAM POCZUCIE HUMORU!

*Mam do siebie ogromny dystans.

*Przyjmuję TYLKO konkretną krytykę w moim kierunku.

*Jestem asertywny, dążę do celu, nie daję łatwo za wygraną.

*Posiadam także poprawną polszczyznę.

Oświadczam, że posiadam STEAM_0:0:145070263

Edytowane przez JUPITER
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem adminem: grającym w godzinach po południowych jak i nocnych

Nick: draxe

Staż gry Counter-Strike: Około 8-9 wiosen z krótko dystansowymi przerwami.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Absolutnie, nawet kicka nie dostałem nigdy.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Setki jak nie tysiące razy. Oczywiście to ironia, ale fakt, dużo razy miałem okazję sprawować funkcję admina serwera.
Znajomość komend oraz funkcji admina: Bardzo dobra, w skali od jeden do dziesięć daje sobie mocną dziewiątkę.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Może zacznę od tego, że na serwerze pojawia się wiele tzw. "napinaczy" - osób, które myślą, że wszystkie rozumy pozjadali. Chciałbym, aby owa grupa nie tworzyła toksycznej atmosfery na tym serwerze, bo gra jest naprawdę przyjemniejsza jak nie słucha się takich Januszów, którzy co chwile mówią przez mikrofon, że ru**ają nam matki, albo, że zabiją nam ojca widelcem. Dlaczego powinienem zostać adminem? Mam za sobą spore doświadczenie, dysponuję znajomością komend oraz wiem jak radzić sobie w danych sytuacjach. Moim głównym atutem jest spokój i opanowanie, nie wdaję się w niepotrzebne gadki z osobami, które mają problemy z samym sobą. Pragnę dodać, że fakt - nie wchodziłem na serwer sporo, ale moja aktywność znacznie się poprawi i poprawia w dalszym ciągu. Głównym powodem, dla którego składam to podanie jest to, że chce pomóc utrzymać porządek na serwerze. Zrozumiem jeśli podanie zostanie odrzucone.
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:

STEAM_0:1:119278780

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym Dziennym, Nocnym

Nick jakiego używasz: FraGuJaCy LuKaSzeK

Staż gry Counter-Strike: 7 lat z przerwami 

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  Nie 

Znajomość komend oraz funkcji admina: 10 / 10 Menu admina a Amx 7,5/10

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem porządną osobą życzliwą w swoich działaniach i wymaganiach umiem się po rozumieć praktycznie z każdym nie lubię spinania na serwerze jestem za zwyczaj cichy i spokojny można mnie usłyszeć przez mikro :) ale to już wy decydujecie o tym czy zostanę przyjęty. Dziękuje to tyle. 

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:2089256

Edytowane przez FraGuJaCy LuKaSzeK
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: Grającym o różnych porach, ostatnio w każdą, gdyż mam urlop, no i choroba  :) 

Nick jakiego używasz: Abyzou

Staż gry Counter-Strike: 4 lata z przerwami.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, na ZM za podłożenie się raz i raz za wdanie się w niepotrzebną bijatykę "słowną"
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Oczywiście, pełniłem tę funkcję.
Znajomość komend oraz funkcji admina: Amxxmodmenu mam opanowane bardzo dobrze, z komendami trochę gorzej, ale dużo rzeczy łatwo mi przychodzi.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

*Gram często

*Całkiem dużo osób mnie zna, i raczej jestem lubiany, tak przynajmniej mi się wydaję.

*Jestem pomocny

*Zgłaszam graczy subiektywnie na U@, kręcę dużo dem oraz pisanie często skarg.

*Jestem oddany, trzymam się tylko i wyłącznie Fragujemy  :)

*Kulturę posiadam, aczkolwiek nie jestem wzorem świętości, niekiedy "wymsknie" mi się jakiś wulgaryzm

*Potrafię rozpoznać oszusta, który gra nieczysto, na WH, AIMIE, SH lub skryptach.

*POSIADAM POCZUCIE HUMORU!

*Mam do siebie ogromny dystans.

*Przyjmuję TYLKO konkretną krytykę w moim kierunku.

*Jestem asertywny, dążę do celu, nie daję łatwo za wygraną.

*Posiadam także poprawną polszczyznę.

Oświadczam, że posiadam STEAM_0:0:145070263

Edytowane przez JUPITER
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności