DEMOTYW@TOR Opublikowano 18 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 Mam pytanie . Otóź wpadł mnie do głowy pewien pomysł. Mianowicie chodzi o to, aby stworzyć dział, w którym gracze mogli by się przedstawić ( ile mają lat, gdzie mieszkają , czym się interesują itd... ) . Był by to pewien sposób do integracji pomiędzy graczami, oraz lepszego poznania się. Można by też w ramach integracji umówić się na wspólną gierkę , czy coś . ^^ Piszcie , co myślicie o tym. (Głównie chodziło mi o nowych graczy , aby lepiej się z nimi zapoznać , ale stali gracze również mogli by coś o sobie napisać. ) Jeśli taki temat już był przerabiany to z góry przepraszam . Pzdr. DEMOTYW@TOR.
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 18 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 Na forum już istnieje taki temat.
Właściciel GET Opublikowano 18 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 18 Maja 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi