lysy224 Opublikowano 12 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 Witajcie, Z moich obserwacji wynika, iż gracze uciekają z map gg_mini_inferno gg_sands gg_sys_room_color gg_dust2x2_cgds Na mapie gg_mini_skilluj Terro nie ma respawnów na wierzy, za to CT ma ich kilka i strasznie kampią w tym miejscu.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2014 room_color rzeczywiście do wyrzucenia, a co z resztą? Mapy ledwo co wgrane i potrzebują czasu. gg_sands rzeczywiście może być też problemem. gg mini skilluj - zastosuję później spawny.
lysy224 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 Uwierz mi że mini inferno grałem na wielu serwerach i na żadnym się nie przyjęła...
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 13 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2014 Co do gg_mini_inferno zostawił bym ją jeszcze na jakiś czas, ponieważ jest nowa ale jeśli się nie sprawdzi to faktycznie zostanie usunięta. Co do room_color mam to samo zdanie co Nesty fatalna mapa do usunięcia. gg_sands również potrzebuje czasu jest nowa i moim zdaniem ma potencjał. dust_2x2 oczywiście zostaje ponieważ nie zauważyłem spadku liczby graczy na tej mapie.
lysy224 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2014 Wiadomo kiedy zostaną dodane jakieś nowe mapki?? Głosował bym za usunięciem tych map z cyklu: gg_33_frisson gg_anubis gg_ashlar gg_basicsand gg_fy_ag_world_cs16 gg_mini_inferno gg_ra_battlefield gg_sands
Właściciel GET Opublikowano 22 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 22 Maja 2014 gg_33_frisson / gg_fy_ag_world_cs16 / gg_ashlar / gg_basicsand - Ty chyba żartujesz z tymi mapami chłopie?
lysy224 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2014 Właśnie że nie. gg_33_frisson - Stara i przejedzona, poza tym tak na niej strasznie kampią że to się w głowie nie mieści. gg_fy_ag_world_cs16 - gdyby te respawny zróżnicować, nie teamami, a porozrzucać po mapie. Tu gra się tylko na respach toczy. gg_ashlar - faktycznie musiałem się pomylić. gg_basicsand - tu modele zlewają się z tłem. Kolorystyka jest fatalna i przez to spada grywalność.
lysy224 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Ludzie usuńcie to mini_inferno bo zawsze z całego serwera garstka zostaje. dust_2x2 tu jak terro wejdzie na pochylnie albo ustawią się nad respem CT to cala grę tam przesiedzi, niemożliwie kampią!! Chyba że BadCamper by zdał egzamin. Edytowane 1 Lipca 2014 przez lysy224
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 1 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Muszę przyznać łysemu rację, mapka jest masakryczna... Również jestem za usunięciem.
Właściciel GET Opublikowano 1 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 1 Lipca 2014 Spoko, uwzględnię to :)
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 2 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Mi się fajnie gra na tej mapie ale skoro tak nalegacie to ją usuniemy.
lysy224 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja nie powiem że nie, lubię na tej mapce to że kosy łatwo z zaskoczenia cisnąć. Niestety jeżeli wybierać między moimi upodobaniami, a uciekającymi graczami, to wybieram graczy.
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 2 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Rzeczywiście poszczególne mapy są do wyrzucenia. Będę musiał się dokładnie przypatrzyć które mapy należy skasować. Jeżeli ma ktoś ochotę to mógłby porobić SS'y i dokładnie opisać miejsce gdzie jest jakiś błąd czy coś, wtedy będziemy mogli szybciej rozwiązać problem..
lysy224 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłaszam ponownie do usunięcia mapę gg_sands Kompletnie nie nadaje się do GunGame
tmk Opublikowano 5 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 Dokładnie, ta mapa że się wyrażę jest do dupy. Gracze narzekają na tą mapę..
Właściciel GET Opublikowano 18 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 18 Lipca 2014 Przeorganizowaliśmy mapcycle. Szczegóły wkrótce.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi