Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Z moich obserwacji wynika, iż gracze uciekają z map

gg_mini_inferno

gg_sands

gg_sys_room_color

gg_dust2x2_cgds

Na mapie

gg_mini_skilluj

Terro nie ma respawnów na wierzy, za to CT ma ich kilka i strasznie kampią w tym miejscu.

• Właściciel
Opublikowano

room_color rzeczywiście do wyrzucenia, a co z resztą? Mapy ledwo co wgrane i potrzebują czasu. gg_sands rzeczywiście może być też problemem.

gg mini skilluj - zastosuję później spawny.

Opublikowano

Uwierz mi że mini inferno grałem na wielu serwerach i na żadnym się nie przyjęła...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co do gg_mini_inferno zostawił bym ją jeszcze na jakiś czas, ponieważ jest nowa ale jeśli się nie sprawdzi to faktycznie zostanie usunięta.

Co do room_color mam to samo zdanie co Nesty fatalna mapa do usunięcia.

gg_sands również potrzebuje czasu jest nowa i moim zdaniem ma potencjał.

dust_2x2 oczywiście zostaje ponieważ nie zauważyłem spadku liczby graczy na tej mapie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo kiedy zostaną dodane jakieś nowe mapki??

Głosował bym za usunięciem tych map z cyklu:

gg_33_frisson

gg_anubis
gg_ashlar
gg_basicsand
gg_fy_ag_world_cs16
gg_mini_inferno
gg_ra_battlefield
gg_sands
Opublikowano

Właśnie że nie.

gg_33_frisson - Stara i przejedzona, poza tym tak na niej strasznie kampią że to się w głowie nie mieści.

gg_fy_ag_world_cs16 - gdyby te respawny zróżnicować, nie teamami, a porozrzucać po mapie. Tu gra się tylko na respach toczy.

gg_ashlar - faktycznie musiałem się pomylić.

gg_basicsand - tu modele zlewają się z tłem. Kolorystyka jest fatalna i przez to spada grywalność.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ludzie usuńcie to mini_inferno bo zawsze z całego serwera garstka zostaje. dust_2x2 tu jak terro wejdzie na pochylnie albo ustawią się nad respem CT to cala grę tam przesiedzi, niemożliwie kampią!! Chyba że BadCamper by zdał egzamin.

Edytowane przez lysy224
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Muszę przyznać łysemu rację, mapka jest masakryczna... Również jestem za usunięciem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mi się fajnie gra na tej mapie ale skoro tak nalegacie to ją usuniemy.

Opublikowano

Ja nie powiem że nie, lubię na tej mapce to że kosy łatwo z zaskoczenia cisnąć. Niestety jeżeli wybierać między moimi upodobaniami, a uciekającymi graczami, to wybieram graczy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rzeczywiście poszczególne mapy są do wyrzucenia. Będę musiał się dokładnie przypatrzyć które mapy należy skasować.

Jeżeli ma ktoś ochotę to mógłby porobić SS'y i dokładnie opisać miejsce gdzie jest jakiś błąd czy coś, wtedy będziemy mogli szybciej rozwiązać problem..

Opublikowano

Zgłaszam ponownie do usunięcia  mapę

gg_sands

Kompletnie nie nadaje się do GunGame

Opublikowano

Dokładnie, ta mapa że się wyrażę jest do dupy. Gracze narzekają na tą mapę..

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności