NoSwear Opublikowano 12 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 Dlaczego gdy kupiłem klasę premium i slota na 14dni to gdy wchodzę na serva to wyskakuje mi kick: Zbanowany Nick!. A gdy patrzę na AMXBans to tam nie ma bana na tym nicku. ? Proszę o pomoc !! :) Hasło wpisuje i nic, dalej kick.
Napalony25 Opublikowano 12 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 podaj to co ci dokladnie wyskakuje. podaj nazwe twojego Niku. a probowales wejsc na innym niku???
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2014 Nie uzyskasz w ten sposób pomocy. Od tego jest kontakt specjalny, przeczytaj w sklepie. I przestańcie wypisywać ciągle, tworząc nowe tematy "ojej nie działa mi". Od tego jest support i zapewniam Was, że w 90% problemy wynikają przez Was, nie nas. 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi