Właściciel GET Opublikowano 3 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 3 Maja 2014 Prezentuję proponowaną listę ustawień na serwerze Podstawowe informacje: Serwer: FFA TR: 128 Ilość slotów: 16 Rozgrywka: Classic competitive (turniejowy) Platforma: steam GOTV: tak -> z opóźnieniem 30 sek. Fastdrop: tak, do 15 rund FastDL: tak Wybór map, możliwość głosowania: nie Ograniczenia broni: tak-> 1 AWP na drużynę Freezetime: tak, 5 sek. C4: 45 sek. Friendlyfire: tak-> po zabiciu 3 graczy lub zadaniu zbyt wysokich obrażeń graczom z teamu, kick lub blokada czasowa Dodatkowe informacje: -> pokazywanie obrażeń -> gameme (gamestats) -> sourcebans -> rezerwacja slota dla stałych graczy + płci pięknej -> vip z rezerwacją slota -> kick za afk -> spadochron Niepewne informacje, do przemyślenia: -> większa ilość map (+ możliwość głosowania) -> brak automatycznych snajperek -> dźwięki różne (quake sound), np. multikill -> licznik bomby -> możliwość przeprowadzania vote, np. na wyrzucenie gracza -> mapy: de_westwood / cs_office i cs_italy Są jakieś pytania, propozycje? Prosiłbym o dyskusję na temat serwera i w/w dodatków lub niepewnych informacji. Każda wypowiedź merytoryczna mile widziana. Pozdrawiam 2
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 3 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Moim zdaniem przydałaby się możliwość przeprowadzenia vote na gracza , ponieważ nie zawsze admin jest w grze a czasem ludzie celowo utrudniają grę wtedy to ma rację bytu. To by było na tyle z mojej strony. @ dobrze wiedzieć przynajmniej człowiek czegoś nowego się dowie@ poprawione Edytowane 3 Maja 2014 przez Night
Właściciel GET Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 3 Maja 2014 To nie jest plugin. CS:GO większość już w sobie ma, to tylko kwestia ustawień. 1
Właściciel GET Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 3 Maja 2014 Najważniejsze, że poradziłem sobie z Protobufem w CS:GO, bo połowa pluginów mi nie działała
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 4 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2014 Jedynie co tutaj zmienić/dodać to pozwoliłbym autosnajperka ale tez je ograniczyć licznik c4 jak dla mnie to jest to zbędne lepiej bez :) ten dreszczyk i pytanie "czy zdążę" spadochron nie musiałoby go byc ale nie przeszkadza i pytanko jaki jest proponowany cykl map? Office i italy spoko :) i co jak co ale dałbym zakaz glosowania na mapy bo będzie grane non stop to samo to chyba tyle :)
Właściciel GET Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 4 Maja 2014 Tu masz mapcycle: http://fragujemy.com/topic/15897-mapcycle-serwera/ 1
DeLeTe Opublikowano 4 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2014 quake sound - dla mnie jak najbardziej, przypominają się stare dobre czasy cs 1.6mapcycle - proponuje na razie zostawić jak jest, kolejne mapy dodamy w przyszłościC4 timer - Jak Kanrin vote dla graczy - bardzo przydatna opcja, powinna znaleźć się na serwerze co do snajperek - nie mam zdania
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 4 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2014 @Nesty moje niedopatrzenie :) z map ja bym jeszcze proponował traina dorzucić bo naprawdę fajna mapa :) jak coś sobie jeszcze wymyśle to dam znać:)
Właściciel GET Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 4 Maja 2014 Traina - najbardziej znienawidzona mapka, okropna.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 4 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2014 Macie jakieś dziwne uprzedzenia do tej mapy :( juz w 1.6 tak bylo ze aaaa train bleee i tak zostalo juz :(
Właściciel GET Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 4 Maja 2014 Właśnie w CS 1.6 train jest fajny i nie narzekam, a w CS:GO to porażka.
twet Opublikowano 4 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2014 Nie lepiej ustawić maksymalną liczbę rund na 20, zmiana po 10? Bo nie oszukujmy się większość gra teraz dla dropu. Większość serwerów nie ma klasycznych 30 rund.
Właściciel GET Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 4 Maja 2014 Przecież napisałem, że będzie 15 rund i zmiana przy 7 rundzie, więc o co chodzi?
twet Opublikowano 4 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2014 Ok, już wszystko zrozumiałem. Po prostu źle zinterpretowałem pierwszy post.
Właściciel GET Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 5 Maja 2014 Wdrożę: -> głosowanie za wyrzucenie graczy (muszę to przetestować, sprawdzić) -> quake sound W dniu premiery nie pojawi się: -> gameme -> vip z rezerwacją slota Więc tak, oddalam na ten moment: -> licznik C4 ( też wg mnie zbędny ) -> brak aut. snajperek No i jeszcze motd do edycji jest. Jednak zostanie standardowe póki co, bo nie mam koncepcji na to.
Właściciel GET Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Właściciel Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi