Busido Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam, mam małą propozycję która może się spodobać. Więc tak mam na myśli żeby dodać monety za zabójstwo gracza. A i jeszcze sklep w którym będzie można zakupić apteczki,exp itp. Mam nadzieję ze pomysł się spodoba.
ShizukaOni Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 System monet był już chyba kilka razy proponowany, o ile Nesty nie zmienił zdania, to nie zostanie to wprowadzone bo zmieni to system serwera. Osobiście też nie podoba mi się ten pomysł, grałem na kilku serwerach z monetami i nie widziałem nigdy nic fajnego ani ciekawego w tym pluginie.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sklep już jest, więc nie rozumiem z czym Ty teraz do ludzi wystrzeliłeś... Monety nie przejdą, już to było wałkowane i wałkowane miliard razy. No chyba że tak jak napisał kolega wyżej, Nestjusz zmienił zdanie.
Tetra Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 jestem rowniez przeciw, ta opcja jest zbedna. Nie potrzeba wprowadzac czegos takiego na serwer.Nie potrzebny zasmiecajacy gadzet :D
Właściciel GET Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zawsze przyjdzie jakiś człowiek, co swoimi buciarami chce wepchnąć się na serwer, bo on uważa, że dana propozycja jest najsłuszniejsza i najważniejsza. Moja polityka odnośnie monet nigdy się nie zmieni i to nas wyróżnia na tle innych serwerów COD. Wszędzie to tylko monety, srety, wszystko pościągane z neta. Jedynie w Polsce rzeczywiście działa tam powiedźmy sobie jasno około 3 serwerów, które naprawdę coś wniosły swojego, a reszta skopiowała... To się robi nudne, naprawdę. I my niewątpliwie w te trójkę serwerów wliczamy się i wcale nie dlatego, że jest on nasz, a dlatego, że przebija wszystkie inne serwery swoim dopracowaniem. Bez zbędnych rzeczy staraliśmy się urealnić rozgrywkę i przybliżyć Wam wartości z COD'a. Jasne, że nie wszystko da się zrobić, ale większość rzeczy tak została zrobiona. W COD nie ma żadnych monet czy sronet, to jest wymysł jakichś dzieciaków i niestety 95% serwerów korzystających z tych monet czy sklep za monety to są dziecięce serwery. Więc jak Ci nie odpowiada, drogi autorze tematu to, że u nas monet nie będzie, to się przesiądź na serwer, gdzie są te monety. Ludzie mają pewne oczekiwania wobec serwera, co za tym idzie administracji. Nie każdemu da się dogodzić i po to jest administracja, aby zarządzała takimi propozycjami. Reasumując, powtórzę ostatni raz: nie będzie tu żadnych monet, a w sklepie nie znajdziecie żadnych apteczek, sreczek i cholera wie czego. Sklep ma być prosty, funkcjonalny, a nie odbierać coś, co jest w danej tylko klasie. Chcesz mieć apteczki? Klasa 'duch aptekarza' je ma, to nią sobie zagraj. Niebawem usprawnimy również w sklepie nazwy, wyrzucimy grawitację lub ją ulepszymy i już. Ale w tej chwili zajmuje to niższy priorytet. Pozdrawiam 3
Rekomendowane odpowiedzi