FaJciK Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Hmm, mam taką propozycje by na serwerze został wgrany plugin dzięki któremu gracz z tej same drużyny mogli przez siebie przenikać, iż na serwerze często zdarza się taka sytułacja że jaki Low czy dzieciak blokuje przejście co nie pozwala na cofnięcie się czy pójście na przód a to bardzo wkurza wielu graczy :( . Mam nadzieje że moja propozycja zostanie rozpatrzona pozytywnie. ~Dziękuje i pozdrawiam . Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez FaJciK
SQN Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 niestety jestem przeciwny pozniewaz na pewno zaczelo by sie kampienie po kilku w 1 modelu.
Właściciel GET Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nie, bo wtedy serwer kompletnie nie będzie nadawał się do gry.
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi