Skocz do zawartości

Podanie na adma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem tutaj nowy, ale chciałem złożyć podanie mimo to. Ogólnie chciałem to złożyć w dziale z podaniami, ale nie mogłem tam założyć tematu.

[b]Nick:[/b] Don LooQ
[b]Wiek:[/b] 25
[b]Staż gry Counter-Strike:[/b] gram od technikum czyli z 8 lat, teraz miałem przerwę z rok
[b]Ile czasu poświęcasz forum:[/b] na forum jestem rzadziej niż w grze, ale jak coś to nie ma problemu
[b]Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans:[/b] tak
[b]Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:[/b] nie wiem czy to kara czy zapobiegawczość, miałem robione screeny
[b]Doświadczenie na podobnym stanowisku (dośw. w ocenianiu):[/b] byłem adminem na cs-kopytko przez dłuższy czas około roku temu, kiedyś też na innych mniejszych sieciach
[b]Inne informacje o sobie, uwagi:[/b] Gram jak mam czas w pracy, bo po pracy zajmuje się rodziną i firmą. Fajnie byłoby gdybym dostał tego adma, bo jak wchodzę o 9 i połowa graczy to odpały, a większość się do tego przyznaje to mnie krew zalewa, a adminów brak.

• Karambit w plecy (-) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Myśl logicznie człowieku, bo teraz przedstawiłeś się jak idiota za przeproszeniem. Skoro, do cholery, nie możesz tam napisać tematu, to COŚ ZNACZY.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności