Don LooQ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam, jestem tutaj nowy, ale chciałem złożyć podanie mimo to. Ogólnie chciałem to złożyć w dziale z podaniami, ale nie mogłem tam założyć tematu. [b]Nick:[/b] Don LooQ[b]Wiek:[/b] 25[b]Staż gry Counter-Strike:[/b] gram od technikum czyli z 8 lat, teraz miałem przerwę z rok[b]Ile czasu poświęcasz forum:[/b] na forum jestem rzadziej niż w grze, ale jak coś to nie ma problemu[b]Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans:[/b] tak[b]Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:[/b] nie wiem czy to kara czy zapobiegawczość, miałem robione screeny[b]Doświadczenie na podobnym stanowisku (dośw. w ocenianiu):[/b] byłem adminem na cs-kopytko przez dłuższy czas około roku temu, kiedyś też na innych mniejszych sieciach[b]Inne informacje o sobie, uwagi:[/b] Gram jak mam czas w pracy, bo po pracy zajmuje się rodziną i firmą. Fajnie byłoby gdybym dostał tego adma, bo jak wchodzę o 9 i połowa graczy to odpały, a większość się do tego przyznaje to mnie krew zalewa, a adminów brak. 3
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Myśl logicznie człowieku, bo teraz przedstawiłeś się jak idiota za przeproszeniem. Skoro, do cholery, nie możesz tam napisać tematu, to COŚ ZNACZY.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi