Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam Całą Administrację, oraz graczy naszej sieci. Chciałbym przekazać bardzo smutną wiadomość dnia 2014-04-12 Bóg zabrał mojego przyjaciela. Ale nie tylko mojego także waszego ! Darek od 8 lat grał w cs. Od 2010 roku był w mojej drużynie Esl graliśmy razem przez dwa lata. Miał spore osiągnięcia w tej grze Nigdy nie grał odpalony zawsze czysto ! w roku 2012 wyjechał na mecz lanowy do Niemczech gdzie zajął 2 miejsce. Niestety Rak mózgu który został wykryty w Roku 2013 był już tak rozległy że lekarze nie podjęli operacji ponieważ mogło by to spowodować śmierć na stole operacyjnym. Niestety choroba wygrała i zabrała nam Przyjaciela który jeszcze nie dawno zawitał na naszej sieci lecz nie zdążył długo na niej pobyć. 7 Kwietnia Darek skończył 22 lata. Zostawił żonę i 2 letniego syna. Wiem to nie temat na forum gdy odchodzi ktoś bliski lecz ja jestem człowiekiem że każdego gracza takiego jak Darek czyli członka zespołu Esl z ktorym grałem / gracza który zawitał u nas na Sieci. ON cały czas jest z Nami ! Dziękuję. 5
Krzywy1707 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Czemu Bóg zabiera tak młodych ludzi? ... [*] 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 1 Grudnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi