Arenziak Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wtrące się do tematu. Nesty Prosiłbym o to abyś nie zamykał tematu, za chwilkę jadę za miasto robić motocykl ale po powrocie rozpisze demko z udziałem kolegi. Obserwowałem go ponad pół mapy i gdy już miałem dość pewności że kolega jest odpalony wtedy zrobiłem ss-y ale zauważyłem że wraz z chwilą robienia ss-ów, gracz dostał nagle dziwnych lagów jakby zatrzymał się obraz oraz brak płynności gry także wiedziałem że screeny będą czyste. Także proszę o niezamykanie tematu do czasu wstawienia rozpisanego demka. Pozdrawiam i do słyszenia. Więc czekamy.
Arenziak Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Oto demko z sesji, gdzie dostałeś ssy od Bad Santa ;)) Na Masie. 9:21 - Patrzcie w zwolnieniu x4. Czyżby instynkt zabójcy, że przeciwnik wyjdzie skacząc? 10:22 - Nikogo nie widział, nikogo nie słyszał, a jednak się po raz drugi odwrócił. 13:19 - Pause. Popatrzcie z punktu Chase Map Overview. Trochę modelowo. 13:30 - Straszne dziwne zachowanie. Gratuluję refleksu. 15:39 - Modelowo. Co do screenów. Podejrzewam, że ściana widoczna nad dużą prawą skrzynią jest edytowana. Więc wychodzi na to, że cziter.
Arenziak Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Przy moim rozpisaniu demka żaden z tych czasów nie występuję co dziwne, bo zawarłem w nim wszystko co według mnie mogło być dla Was wątpliwe. Wszystko czego nie rozpisałem uważam za normalną grę przeciętnego gracza i nie widziałem w tych akcjach nic "boskiego". To nie ma nic do rzeczy. Nie od razu kupiłem swojego steam'a. Przecież łatwo można to sprawdzić czy ss'y były modyfikowane. Nie narzekam na swój refleks, wczoraj jeden z graczy wrzucił sklejone demko z 4 akcji, z dwóch map. Widać na nim dokładnie na de_nuke jak wchodzę na górnego bs'a od dworu po czym zauważam siedzącego ninję na kurniku, namierzenie i strzał w ułamku sekundy. To uważam za komplement, Dziękuję. Tak czy siak doszukujcie się dalej, jak już wspominałem nie była ta z mojej strony jakaś genialna gra. Większość fragów poszła ze skanu na trupa no i jak wbiegali ze środka na bs'a. Nie pochwaliłbym się tym demkiem. Już mnie to wszystko męczy, odkąd gram w cs'a nigdy nie miałem takich problemów jak tutaj. Mam nadzieję, że rozstrzygnie się to jeszcze dzisiaj. Swoją drogą 4 akcje na 20 minut gry to trochę mało jak na WH. Są w miejsca w których często ktoś występuje, gala, trup. W takich miejscach zawsze idę wolno, chyba nie chcecie mi powiedzieć, że nie chodzicie wolno dopóki kogoś w pełni nie zobaczycie. Jak to się mówi, przezorny zawsze ubezpieczony. Nie Fantazjuj.
Rekomendowane odpowiedzi