Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2012 Hmm... Na Osiedlu moim Piastowskim :|:| Źródło: http://ino-online.pl/n.php?wiadomosc=14751&nr=1
Rasta Girl Opublikowano 25 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 *.* Pewnie jakiś moherek wydał...
trzeciak000 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja piernicze, jakby zalegalizowali marihuanę nie dochodziło by do czegoś takiego, rząd by też zarabiał i powstałyby nowe miejsca pracy, ale nie. No to zobaczymy, bo chyba 28 lutego dzięki Palikotowi ma być coś o ustawie w sejmie i pod sejmem mają być tysiące ludzi palących trawkę. Brawo panie Palikot.
Rasta Girl Opublikowano 25 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Nie uda im się to. Nasz rząd jest tak chory, że krótko mówiąc to poezja... Lepiej niech będzie delegalizacja papierosów w zamian za legalizację marihuany. Mogliby tak zrobić, że każdy człowiek może mieć dla siebie jakąś ilość i tyle. Moim zdaniem najlepsze wyjście lecz Polska to niestety kraj zacofany i dla większości ludzi marihuana jest jak każdy ciężki narkotyk a ich wiedza zatrzymała się na: odurza, powoduje zaburzenia w percepcji czasu.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 25 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Nesty wiedziałem że coś tam w piwnicy masz :D :D :D :> @TOP Tak jak już $miechu napisał , gdyby zalegalizowali Marihuanę nie było by takiego czegoś...
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 25 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 To pewnie Nestiego, tylko nie chcę się przyznać ;d
Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2012 To pewnie Nestiego, tylko nie chcę się przyznać ;d Tak, zamykamy fragujemy.com :P
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 26 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Hmm... Na Osiedlu moim Piastowskim :|:| Ty się lepiej przyznaj ile hajsu w ten interes włożyłeś :P
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Aż płakać się chce , ile tam blantów można z tego skręcić ;) Aj tam balntów ile to wiader o.O A tak na serio to przydała by się w końcu ta legalizacja.
Rasta Girl Opublikowano 26 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 mi tam legalizacja w sumie niepotrzebna jak chcę to mam :D tylko tyle, że trzeba się ukrywać z tym
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 23 Grudnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi