GanDalF2314 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dlaczego gdy zapisuje ustawienia wbijam na serwer dlaczego gdy biorę TAB podczas gry przerzuca mnie na inny serwer? Co bym nie nacisnął przerzuca mnie na inny serwer a ja chce tylko pograć na COD MOD :D Deinstalacja pomoże i pobranie CS'a z linku który znajduje się tutaj na forum?
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Tak, masz po prostu zbindowane klawisze. Spróbuj usunąć sam config, by się nowy utworzył, powinno pomóc.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wejdź w config i sprawdź co jest przypisane temu klawiszowi. Domyślnie bind powinien wyglądać tak: bind "TAB" "+showscores"
Właściciel GET Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Po co od razu usuwać config? Niech wstawi go tutaj na forum, na wklej.org i rozpatrzymy to...
Zasłużony Fragowicz Fito Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 unbindall w konsoli, następnie Options -> Keyboard -> Use defaults
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Rozmowy o Counter-Strike do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi