DeLFuZZ Opublikowano 30 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2014 nie wiem w jakim dziale to napisać więc proszę przenieść ten temat. Problem jest w tym że kupiłem premium i wpisałem kod zwrotny ale nie działa.
Jocza Opublikowano 30 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2014 Jak to spokojnie i powoli wdech wydech . Jak wpisałeś poprawny Kod zwrotny to powinno Ci wyskoczyć takie białe okienko jak się nie mylę , czyli już połowa sukcesu. Po tym odpalasz swojego cs-a Odpalasz Console (~~~) piszesz tam setinfo _pw "TWOJE HASLO". Wchodzisz na serwa i przy najbliższej zmienię mapki powinno wszystko chodzić 2
DeLFuZZ Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2014 problem w tym że nie wyskoczyło ale pisało że błędny kod zwrotny
Jocza Opublikowano 30 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2014 Dobrze wszystko zrobiłeś ? zobacz może jeszcze raz a jak nie to napisz do administratora 2
DeLFuZZ Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2014 więc chyba będę musiał napisać do administratora
Właściciel GET Opublikowano 30 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi