Wall Hack Opublikowano 25 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2014 Kupiłem klasę premium oddzielnie nie z vip'em, napisane automat, przez 3 mapy go nie mam, co tym razem?
Janek12 Opublikowano 25 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2014 ja ostatnio kupując vipa , wpisałem to co trzeba bylo wpisać w konsoli , a następnie wpisałem " retry" do ponowanego wejścia na serwer i zadziałało ;)
Wall Hack Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) brałem na steam id więc nie muszę hasłem, ponowne wejście na serwer też nic nie dało //edit prawie 2 godziny i dalej nic ..... Edytowane 25 Marca 2014 przez Wall Hack
Właściciel GET Opublikowano 25 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 25 Marca 2014 Jeżeli już chce się udzielenia kompetentnej odpowiedzi i narzeka na to, że nie odpowiadamy Ci między 12 a 14:30, to wpierw zacznij od siebie: http://shop.fragujemy.com/#kontakt Cytuję: Support pracuje oficjalnie od pon.-pt. w godzinach: 16-21Jest możliwość otrzymania odpowiedzi w innych godzinach, jeśli osoba z supportu jest dostępna (wlicza się w to również weekendy oraz przerwy świąteczne). Więc wpierw proszę zacząć od siebie, a potem od nas. Premium już działa, źle została zakupiona...
Właściciel GET Opublikowano 25 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 25 Marca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi