Właściciel GET Opublikowano 23 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 23 Marca 2014 http://youtu.be/C3Hj79W6A1Y Czyżby wreszcie TVN bankrutował???
Xander. Opublikowano 24 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2014 Polacy a raczej ich mentalność nie jest gotowa na takie szybkie kroki. Są pewne grona odbiorców. Grupa ludzi, która z powodu sytuacji ogląda cały czas TVP, Radio Maryja, jest to prawda, jednakże wątpię a nawet jestem przekonany, że stacja, która nie upadnie przez najbliższe 12 lat to będzie właśnie TVN. Żyjemy w kraju, który powinien się nazywać "POLSKA - KRAJ KORUPCJI", układy mają wszyscy. Począwszy od polityków, kończąc na biskupach, jest to śmieszne, a zarazem tragiczne. Sam muszę przyznać, że oglądam TVN i uwielbiam niektóre programy, chociażby Prawo Agaty, które według mnie jest wielkim hitem nie tylko jako serial, typu "Moda na sukces", tylko dlatego, że porusza on naprawdę życiowe sprawy a także (jak aktorzy wspominali w wywiadach) ma na celu troszkę pokierować ludzi w stronę prawa a jak wiemy, prawo są to jedne z nielicznych (które na palcach jednej ręki można wymienić) studia po których ma się pracę i byt na przyszłość, jeżeli oczywiście nie jechało się na ściągach. Według mnie jest to gdybanie i snucie, nic więcej, mogę się z kimś założyć o kratę, że TVN postoi i postoi. BTW // Najszybszy upadek (z czołówek) obstawiałbym TVP2 :) 1
Właściciel GET Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 24 Marca 2014 Tylko widzisz, ja mówię o TVNie jeżeli chodzi o atmosferę tam panującą i braku rzetelności w przekazywanych informacji. Być może TVP2 upadnie, ale nie zapomnijmy, że TVP nie jest prywatną stacją. Ważniejsze w tej chwili jest to, aby TVP Polonia upadła.
Septii Opublikowano 25 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2014 TVP2 nie upadnie z tego co mi wiadomo. :) Tak że M Jak Miłość będzie można oglądać dalej :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Października 2020 Autor Właściciel Opublikowano 12 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi