Jasiunek! Opublikowano 17 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2014 Jak wam sie podoba ? NUDY -.- 1 1
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 17 Marca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2014 Powiem Ci że byłby to zajebisty wstęp do Twojego FragMovie :) tylko ze Ty strzelać nie umiesz siec fragmovie nie będzie xD
Jasiunek! Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2014 Kto tu jest żałosny ten jest... 1
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 17 Marca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2014 Nesty chyba nacisnąłeś mu na odcisk. Nie przesadzaj prosze 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 17 Marca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2014 Mnie osobiście takie długie intra denerwują. Szukam czegoś na yt i chcę to zobaczyć, a nie oglądać na początku pół minutowe intro albo jeszcze dłuższe :P No ale oczywiście + za wykonanie :) 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 17 Marca 2014 Jak będzie mi się podobało, to hejt większy puszczę, Kanrinie. W Twoją stronę również, bo mało wiesz o Jasiunku naszym. 1
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 17 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2014 Na początek proponuję nauczyć się tworzyć filmy w jakości HD (nigdy w Full Hd, pamiętaj!). Niby taka nie ważna rzecz, lecz wolę obejrzeć głupi film HD, wyraźnie, niż spoko film o fajnej tematyce, lecz w takiej niskiej jakości jak intro. Zapamiętaj o tym, gdybyś chciał, aby Twoje filmy były często oglądane. 1 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 17 Marca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi