Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hmm.. Mam dziwaczny problem, od dzisiaj od około godziny 20:00 mam problem z cs. Odpalam ikonkę csa i zamiast tego włącza mi się hafe-life, w dodatku nie działa i wywala taki problem:

http://pokazywarka.pl/v8tai7/

Dodam że reinsala już zrobiłem sekundkę temu - nie pomogło niestety.. Gra do godziny 20:00 odpalała się elegancko, wszystko było okej. O co chodzi, zna ktoś przyczynę, a najlepiej rozwiązanie?

Oczywiście posiadam oryginalną wersję gry i w tej też jest owy problem.

Edytowane przez DANY™
Opublikowano (edytowane)

Zapewne jesteś Ns (bo ja tak miałem będąc Ns). Otóż po uruchomieniu Half Life (który się sam uruchamia) szukamy przycisku na menu startowym (takie coś jak new game, options, exit etc. w Cs), który zmienia naszą grę na Counter Strike. Ja tak miałem i działało. Jeśli jesteś Ns, to mogę podesłać fajny link do Cs.

@Edit Nie zauważyłem, że jesteś Steam. Problem zapewne bierze się z nowej aktualizacji Steama (zapewne przełącza Cię na Hl, ponieważ nie jest tak sławny jak Counter Strike i chcą, aby ludzie zaczęli tu grać). Tamty sposób powinien równie dobrze działać jak na Ns,

Edytowane przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
Opublikowano

Zapewne jesteś Ns (bo ja tak miałem będąc Ns). Otóż po uruchomieniu Half Life (który się sam uruchamia) szukamy przycisku na menu startowym (takie coś jak new game, options, exit etc. w Cs), który zmienia naszą grę na Counter Strike. Ja tak miałem i działało. Jeśli jesteś Ns, to mogę podesłać fajny link do Cs.

@Edit Nie zauważyłem, że jesteś Steam. Problem zapewne bierze się z nowej aktualizacji Steama (zapewne przełącza Cię na Hl, ponieważ nie jest tak sławny jak Counter Strike i chcą, aby ludzie zaczęli tu grać). Tamty sposób powinien równie dobrze działać jak na Ns,

Nie pomagasz, a wprowadzasz zbędny "burdel"...

Po pierwsze: czytaj uważniej, napisałem iż mam steam,

- po drugie: czytaj uważniej po raz drugi, po włączeniu gry, wywala mi błąd, nie mogę ręcznie przełączyć na cs.

Opublikowano

Ogólnie Counter Strike jest modem, który włącza się przez Half Life. Sprawdź w panelu sterowania, czy aby nie masz zablokowanego Half Life - Jeśli jest zablokowany, to się nie włączy. Spróbuj również bez bariery sieciowej bądź Avasta.

Opublikowano

Nastąpiła mała aktualizacja CS'a i niestety sparaliżowało to całkowicie graczy STEAM. Każdy tak ma.

Nie każdy, bo widziałem że większość znajomych była w trakcie gry.. Mniejsza, naprawione - potwierdzam. Można zamknąć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności