koter Opublikowano 21 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Twój nick:Koter. Jaki masz problem: polega na tym że jak zdejmuje minę to później nie mogę dalej chodzić i stoję w miejscu. ;c Jak Ci możemy pomóc: czy może ktoś powiedzieć jak to naprawić ? ; c
Wygnaniec Opublikowano 22 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Koter właśnie to jest tak zrobione. Jeżeli zakładasz mine to uważaj gdzie ja zakładasz. Jak zakładasz mine to odsunie krok dalej żeby mina nie musiała ciebie bugować. Testuj to oraz masz tutaj binda do sciaganie min : bind "v" "+dellaser". Testuj i daj znać :P
Właściciel GET Opublikowano 22 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 22 Stycznia 2012 Da się bodajże to zrobić, ale to wymaga ingerencji gracza i bytu. Wtedy nie wiadomo czy mina byłaby niewidzialna. Tak jak Beny, tak ma być.
trzeciak000 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Miałem ten sam problem, ale wystarczyło, że zdjąłem minę i już było dobrze :)
_-Qawi-_ Opublikowano 2 Lutego 2012 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2012 Tylko tego binda wpisz w konsole żebyś nie kombinował :D
Wygnaniec Opublikowano 2 Lutego 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2012 No to wyjaśnione :)
Rekomendowane odpowiedzi