Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moja propozycja to usunięcie Vota przed końcem  mapy  czyli tego na wybranie następnej mapy do grania.I zrobienia takiego czegoś że mapa zmienia się sama automatycznie.O wybranej godzinie Np. 14:30 będzie grana De_dust2 15:00 De_lidl itp.Też zależy od pory rano można grać mniejsze mapki de_lidl itp.Propozycja się wzięła dlatego że w kółko są grane te same mapy które wybierają gracze czyli de_dust de_eldorado itp.

Przyjmuje że mapa trwa 20min.+ nie wiem czy te wszystkie mapy są wgrane na serwer

00:00-de_dust2_long

00:20-de_tesco

00:40-fy_pool_day

01:00-cs_wiocha

01:20-cs_militia

01:40-de_kabul

02:00-de_dust2_mini

02:20-de_dust2

02:40-cs_italy

03:00-de_rats_2002

03:00-de_westwood

I tak dalej..

Edytowane przez WielebnyBoczek!#
Opublikowano

Nie wyeliminujesz tego bo na servie grają dzieci którym granie w kółko tych samych map nie przeszkadza, ale jest w tym pomyśle minus dla tego że ustawisz cykl z rana mała mapa np fy_pool_day i wejdzie ci nagle nie wiadomo skąd 25osób, i zrobi się masakra.

Opublikowano (edytowane)

Najlepiej dodać nowe mapy i możliwość grania jednej mapy dopiero po siedmiu następnych. Załóżmy, że jest dust to możliwość jej grania będzie po siedmiu następnych.

Dzięki temu nie będzie monotonna gra ciągle tych samych map.

Edytowane przez ~.LaYs`
Opublikowano

pewne jest tylko to ze cos z mapami trzeba zrobic, bo naprawdę ciagle dd2/dust/west/eldo . jak wyzej przydaloby sie zablokowac mapy a najlepiej nie po 7 kolejnych a minimum 10 mapach mozna grac kolejny raz ta sama. oraz wgrac nowosci :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nowości wgrywałem, były grane przez 2 dni i wszyscy o nich zapomnieli. Nie będziemy wrzucać stada map żeby zaraz po nich ślad zaginął. Nie będzie tego, co w propozycji, to jest dobry system na mod TP a nie na COD. Natomiast dobrym pomysłem może być możliwość powtórzenia mapy dopiero po 7 następnych, z pewnością wyeliminowałoby to jakiś procent monotonii map na serwerze. 

Opublikowano

Natomiast dobrym pomysłem może być możliwość powtórzenia mapy dopiero po 7 następnych, z pewnością wyeliminowałoby to jakiś procent monotonii map na serwerze. 

Czekamy, bo to będzie bardzo dobre rozwiązanie ^.^

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności