W!nn3R. Opublikowano 4 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Witam, przedstawię tu prace zrobione przeze mnie. Zapraszam do oceny i komentowania :) #1 *Avatary: -Dla Bedgar: -Dla WielebnyBoczek: -Dla InQbaa: -Dla LaYs: -Dla Diler z 1 gramem. -Dla Smoker: -Dla Apostol666: -Dla WTK: -Dla FesH: -Dla Ciasteczkowy: -Moje: *Sygnatury: -Dla Bedgar: -Dla WielebnyBoczek: -Dla Apostol666 -Dla WTK: -Dla FresH: -Dla Diler z 1 gramem: -Moje: Pozdrawiam W!nn3R. @Będzie w dwóch postach bo się grafiki nie mieszczą Edytowane 4 Marca 2014 przez W!nn3R. 2
W!nn3R. Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) #2 *Inne(Z innego forum[GTA:SA] moje, jakby były wątpliwości mogę udowodnić): -Dla Underground: -Dla Domes: -Dla Marko: -Dla Fumka: -Dla Stako: -Dla Boss: -Dla DualCore: -Dla Bodzio: -Dla SnoopDog: -Dla Accept: -Dla Ario: -Dla Wariat: -Dla Bloxed: -Dla Sitrox: *Header(Też GTA:SA): -Moje: *A teraz przedstawię przykładowe bannery, dedykowane dla FragujeMy.com :) *Oto i one: ^ To starsze prace, a teraz mam propozycję dla Nesty, zrobiłem jednakowe bannery, skoro mamy już nowy styl i mini bannery są u góry, to przy działach mogłyby być takie, zawsze wyglądałoby to lepiej(Jak coś mogę się bardziej postarać :D) : Edytowane 4 Marca 2014 przez W!nn3R. 4
roster:) Opublikowano 4 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2014 Te ze Śląska najlepsze:P Śląsk Śląsk WKS!:D
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2014 Zrobisz mały, wąski baner chyba 20 / 30px wysokości, kolor pomarańczowy z napisem Admin GG + DM z czymś związanym z cs?
W!nn3R. Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2014 Spokey napisz zlecenie :)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 5 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2014 Trenuj mały, trenuj, bo w dobrym kierunku idziesz. ;)
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 5 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2014 Zajmij się czymś bardziej kreatywnym niż laskami z cyckami na wierzchu, szkoda się marnować przy czymś takim. Tak po za tym jest spoczko ^^
W!nn3R. Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2014 Zajmij się czymś bardziej kreatywnym niż laskami z cyckami na wierzchu, szkoda się marnować przy czymś takim. Tak po za tym jest spoczko ^^ Spokojnie ja to robiłem na zlecenia, aż taki NIEkreatywny nie jestem xD
W!nn3R. Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) @@Nowe Prace: -Dla TAITO: -Moje: Edytowane 5 Marca 2014 przez W!nn3R. 1
W!nn3R. Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2014 @@Coś Nowego :) -Dla vPan -Dla Image
GaFu Opublikowano 16 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2014 Cześć, z tego co widzę jesteś chyba początkujący(zresztą ja też) Niektóre prace są fajne lecz jest kilka w których po prostu dodałeś napis + jakiś gradient. 5/10
severus Opublikowano 26 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2014 Bardzo podoba mi się userbar wykonany przez Ciebie jak i ostatnie z listy sygnature. - estetyczne - pomysłowe
Shezo Opublikowano 16 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi