Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 3 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 Dlaczego wszyscy mówią że mam problem z FPS-ami? Ew... jak je troche podnieść?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 Stary, nie dziw się jak masz słabą kartę graficzną i ty jeszcze się dziwisz, że stojąc w smoke masz bardzo duży spadek fps. Ja, mam zintegrowaną kartę i tak samo mam jak wejdę w 4 smoke w 1 miejsce.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 3 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 http://cs-guide.net/zwiekszanie-fps-kompedium-wiedzy/ Tu masz coś ciekawego. :) Ostatnio znalazłam, przeczytałam i tak stwierdziłam, że może być przydatne.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 3 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 Ja też mam komputer od Komunii, lecz w wersji Proffesional i mam zawsze 100 fps, nawet w smoke ;)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 http://cs-guide.net/zwiekszanie-fps-kompedium-wiedzy/ Tu masz coś ciekawego. :) Ostatnio znalazłam, przeczytałam i tak stwierdziłam, że może być przydatne. Jeśli ma zintegrowaną kartę to nic te komendy nie dadzą. Jedynie możesz spróbować wyłączyć synchronizacje pionową.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 3 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 Jeżeli masz słabą kartę graficzną to nawet te "O JAKŻE WIELKIE PORADNIKI Z TYŁKA WZIĘTE" nic Ci nie pomogą.
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2014 Nie mam karty graficznej
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Każdy komputer ma kartę graficzną, nawet 98... @Wiem, oczywiście chodziło mi o system. Edytowane 4 Marca 2014 przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2014 Maam grafike w płycie
Rekomendowane odpowiedzi