Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Państwa !!!

Chciałem pogratulować całej administracji za schwytanie groźnego czitera o nazwie KoPeR który panoszył się po serwerze DD2 przez przez ok. 5 miesięcy ;)

Mam nadzieję że da wam to nauczkę jak oglądać demka cziterów i jak przeglądać SS'y .

Byłem 12 banowany na DD2 :

10 razy SSy "czyste"

1 ban od Kanrina pozdrowienia dla niego bo chociaż on się mną zajął  na poważnie i zaczął mi rozpisywać demka.Co z tego jak i  tak reszta adminów mnie poparła że jestem czysty, a sama Enq dała mi serdeczne UB :)

12 raz po raz enty w końcu zostałem zbanowany na amen ;) Enq nauczyła się że demka najlepiej się ogląda z WH a aima na dużym zwolnieniu żeby zobaczyć dobrze szejki :). Gratuluje :D.

Tak na podsumowanie i tak wrócę na ten serwer i zacznę grać jak normalny gracz a to była tylko taka mała nauczka

za to iż na początku jak zacząłem grać totalnie nie dało się grać bez czitów bo tyle odpałów było ;)

Jest coraz lepiej i tak trzymać :)

Pozdrowienia od KoPeR.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności