kamil8241 Opublikowano 3 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2014 Witam Państwa !!! Chciałem pogratulować całej administracji za schwytanie groźnego czitera o nazwie KoPeR który panoszył się po serwerze DD2 przez przez ok. 5 miesięcy ;) Mam nadzieję że da wam to nauczkę jak oglądać demka cziterów i jak przeglądać SS'y . Byłem 12 banowany na DD2 : 10 razy SSy "czyste" 1 ban od Kanrina pozdrowienia dla niego bo chociaż on się mną zajął na poważnie i zaczął mi rozpisywać demka.Co z tego jak i tak reszta adminów mnie poparła że jestem czysty, a sama Enq dała mi serdeczne UB :) 12 raz po raz enty w końcu zostałem zbanowany na amen ;) Enq nauczyła się że demka najlepiej się ogląda z WH a aima na dużym zwolnieniu żeby zobaczyć dobrze szejki :). Gratuluje :D. Tak na podsumowanie i tak wrócę na ten serwer i zacznę grać jak normalny gracz a to była tylko taka mała nauczka za to iż na początku jak zacząłem grać totalnie nie dało się grać bez czitów bo tyle odpałów było ;) Jest coraz lepiej i tak trzymać :) Pozdrowienia od KoPeR.
Właściciel GET Opublikowano 3 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 3 Marca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi