Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2014 Poradnik: Medal of Honor 2010 Kolejna odsłona popularnego serii FPS-ów. Po raz pierwszy w historii cyklu MoH twórcy zrezygnowali z realiów II wojny światowej. Zamiast tego umożliwilia graczom wzięcie udziału w konflikcie afgańskim. Medal of Honor to jedna z bardziej wyczekiwanych gier końcówki roku. Podpowiadamy Wam jak jak przejść wszystkie misje z kampanii dla jednego gracza. Poza tym nasz poradnik do Medal of Honor pomaga zaliczyć dość trudny tryb Tier 1, w którym po śmierci trzeba zaczynać etap od nowa!. Dalszy ciąg poradnika znajdziesz tutaj
Zasłużony Fragowicz Fito Opublikowano 8 Marca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 Super gierka :)
tecu? Opublikowano 29 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 mysle ze lepszy jest call of duty ghosts ;)
ESC Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Oj grałem w ta gierke ona jest zajebista polecam. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez ESC 1
Zujekamien Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Super poradnik! Przydał sie!
TbN~ Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Gra jest miazga! :)
PaN^ Opublikowano 1 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2014 Fajna gra, ale ma swoje wady. Od siebie polecam wam Call Of Duty: Black Ops, trochę lepsza grafika itd.
hang Opublikowano 16 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2014 Grałem w tą grę i bardzo mi się podoba.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi