J@wk@* Opublikowano 28 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2014 Mam steam a gracze NS mnie nie słyszą, to problem który kiedyś powstał przez valve, jest na to jakaś rada albo coś w tym rodzaju?.
W!nn3R. Opublikowano 28 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2014 Tak.. Wujek google pomoże. Poszukaj troszke a nie idziesz na łatwizne. Podpowiem tyle że są to specjalne pliki, które musisz wgrać. ^^
Badbuls Opublikowano 28 Lutego 2014 Zawieszony Opublikowano 28 Lutego 2014 Możesz podmienić kodeki dźwięku ale wtedy nie będziesz słyszał steam wiec nie wiem czy się opłaca coś ruszać. Najlepszym rozwiązaniem jest wgranie pewnego pluginu na serwer który umożliwi rozmowę graczom z różnymi kodekami.
W!nn3R. Opublikowano 28 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2014 Możesz podmienić kodeki dźwięku ale wtedy nie będziesz słyszał steam wiec nie wiem czy się opłaca coś ruszać. Najlepszym rozwiązaniem jest wgranie pewnego pluginu na serwer który umożliwi rozmowę graczom z różnymi kodekami. Ten plugin będzie wgrany czytajcie forum! Zostanie to zrobione gdy tylko Nesty ustabilizuje serwer!
danbilzerian Opublikowano 28 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2014 Na DD2 ten plugin jest wgrany chyba już :)
Badbuls Opublikowano 28 Lutego 2014 Zawieszony Opublikowano 28 Lutego 2014 Ten plugin będzie wgrany czytajcie forum! Zostanie to zrobione gdy tylko Nesty ustabilizuje serwer! Mówię ogólnie nie wiem gdzie J@wk@* gra więc napisałem tylko co jest najlepszym rozwiązaniem. Na DD2 ten plugin jest wgrany chyba już :) Wydaje mi się że tak bo ostatnio sporo dzieci słyszę na mirko xD
ProKokos Opublikowano 1 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2014 Tak jest jak masz steam a ktoś inny nie
J@wk@* Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) No to zostaje mi czekać na wgranie plugi na COD. Dzięki. Edytowane 2 Marca 2014 przez J@wk@*
Właściciel GET Opublikowano 2 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 2 Marca 2014 Nie tak prędko niestety.
Rekomendowane odpowiedzi