Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem a mianowicie mam zbindowane "przyciski  w options"  nie wiem od czego np jak nacisne apply przenosi mnie na jakiś serwer, z ok tez przenosi. Gdy jestem w grze np liczba 9 naciśnięta przenosi mnie na serwer. Jest to uciażliwe iwgl. Pomożecie ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zajrzyj w config, pewnie grałeś na ruskich serwerach i masz pobindowane klawisze.

Opublikowano

Miałem ten sam problem i nie wiedzialem jak go naprawic reistalowalem cs'a nic jesli masz NS to pobierz nowego cs z innej strony a jak steam to nie mam pojecia

Opublikowano

W resource masz dużo niepotrzebnych plików. Musisz pousuwać te, których być nie powinno. ( w necie zajrzyj )

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A może idź gdzie indziej cheatować, co Ty na to? Masz bana i jeszcze zadajesz jakieś pytania... Mi by było wstyd...

Opublikowano

A może idź gdzie indziej cheatować, co Ty na to? Masz bana i jeszcze zadajesz jakieś pytania... Mi by było wstyd...

PS. Nie lepiej usunąć cały plik config.cfg ?

Opublikowano

PS. Nie lepiej usunąć cały plik config.cfg ?

Ten błąd nie znajduje się w .cfg tylko w folderze resource.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Lays nie prawda, czasem jest też odpowiedzialny inny plik. Zależy jak to jest cwanie zrobione.

Opublikowano

a czy jak bym usunął cały plik resource to ustawił by mi się nowy ? W config.cfg sam sie odnawia.

Opublikowano

Przeinstalowałem cs'a na inny dysk i wszystko jest dobrze. Dzięki wszystkim za pomoc. Do zamknięcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności