Tahiti Opublikowano 27 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam, mam problem a mianowicie mam zbindowane "przyciski w options" nie wiem od czego np jak nacisne apply przenosi mnie na jakiś serwer, z ok tez przenosi. Gdy jestem w grze np liczba 9 naciśnięta przenosi mnie na serwer. Jest to uciażliwe iwgl. Pomożecie ?
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 27 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 Zajrzyj w config, pewnie grałeś na ruskich serwerach i masz pobindowane klawisze.
CEBI Opublikowano 27 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 Miałem ten sam problem i nie wiedzialem jak go naprawic reistalowalem cs'a nic jesli masz NS to pobierz nowego cs z innej strony a jak steam to nie mam pojecia
~.LaYs` Opublikowano 27 Lutego 2014 Zawieszony Opublikowano 27 Lutego 2014 W resource masz dużo niepotrzebnych plików. Musisz pousuwać te, których być nie powinno. ( w necie zajrzyj )
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 27 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 A może idź gdzie indziej cheatować, co Ty na to? Masz bana i jeszcze zadajesz jakieś pytania... Mi by było wstyd...
Tahiti Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 Nie interesuje mnie czy tobie by był wstyd. Dzięki wszystkim.
Tahiti Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 A może idź gdzie indziej cheatować, co Ty na to? Masz bana i jeszcze zadajesz jakieś pytania... Mi by było wstyd... PS. Nie lepiej usunąć cały plik config.cfg ?
~.LaYs` Opublikowano 27 Lutego 2014 Zawieszony Opublikowano 27 Lutego 2014 PS. Nie lepiej usunąć cały plik config.cfg ? Ten błąd nie znajduje się w .cfg tylko w folderze resource.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 27 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 Lays nie prawda, czasem jest też odpowiedzialny inny plik. Zależy jak to jest cwanie zrobione.
Tahiti Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 a czy jak bym usunął cały plik resource to ustawił by mi się nowy ? W config.cfg sam sie odnawia.
Tahiti Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 Przeinstalowałem cs'a na inny dysk i wszystko jest dobrze. Dzięki wszystkim za pomoc. Do zamknięcia
Właściciel GET Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 27 Lutego 2014 Naucz się korzystać z edycji postów...
Rekomendowane odpowiedzi