W!nn3R. Opublikowano 22 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Mam małe pytanie, a raczej propozycję, chodzi mi konkretnie o dodanie rangi na forum o nazwie: Grafik. Na pewno się przyda, mógłby też moderować dział Graficiarz. Przykładowy wzór podania: Nick: Wiek: Znajomość programów Gimp, itp.: Doświadczenie: Dlaczego ty? Twoje Prace (min.3): Pozdrawiam W!nn3R.
Jasiunek! Opublikowano 22 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Były już te pytania i Nesty mówił, że nie będzie... BOŻĘ >.<
xDawidzioR Opublikowano 22 Lutego 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Już pytałem i nie doda rangi:http://fragujemy.com/topic/13221-super-propozycja/
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 22 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Od moderowania działu Graficiarz jest sasakirou
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 22 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Ech, matko jedyna. Czytaj forum.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 22 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi