M4RCIN Opublikowano 21 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Siemanko :) W tym temacie chciałem pochwalic naszego Admina z DD2 a mianowicie: No Fear Poland Team /peshu Chłopak stara się jak może według mnie jest jednym z lepszych adminów na DD2 dlaczego? Wracam z pracy po 23 wchodzę na serwer jest i peshu godzina 3:00 jaki Admin na serwerze? Oczywiście peshu :) A nawet gdy nie ma go na serwerze wystarczy że napisze do niego na steamie nawet gdy ma status zajęty zawsze znajdzie chwilę, aby wejśc na serwer i ogarnąc cheaterów. Dlatego ja jako gracz piszę Ci Dzięki:) Według mnie jesteś jednym z lepszych Adminów na DD2 nie tylko za dostępnośc ale i za to że szybko ogarniesz gdy coś jest nie tak :) Zgadzacie się ze mną? :) Edytowane 21 Lutego 2014 przez M4RCIN
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 21 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Oczywiście, lecz jeszcze nie ma tematu na pochwały i Twój temat zostanie zamknięty jak pochwała dla enQ.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 21 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Niestety, siłą rzeczy zmuszona jestem przenieść temat do archiwum, ale za wszelkie pochwały dziękujemy, doceniamy! :)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 21 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi