xDawidzioR Opublikowano 20 Lutego 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2014 Imię:Dawid,Wiek:14,Od kiedy u nas grasz:Na serwerze ponad miesiąć gram pod nickiem BuDu a potem założyłem konto na forum,Gram na serwerze:Zombie,Za co cenisz naszą sieć:Za miłą atmosferę i bardzo zgraną administrację,Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Dlatego,że jestem stałym bywalcem i chciałbym kiedys tu mieć moderatora o ile na tą rangę zasłuże, Inne informacje o sobie:Interesuje się wędkarstwem,sportem i komputerami.Mieszkam na podkarpaciu.Jestem miły,uczciwy i spokojny.
Właściciel GET Opublikowano 20 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 20 Lutego 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 9 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi