Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 19 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam otóż mam wielki problem nie mogę sprawdzić na Gametrackerze swojego profilu. powód "WE COULD NOT FIND THE SERVER YOU REQUESTED. The IP:Port requested " peshu" is invalid." sprawdziłem resztę nicków na których grałem na 3 innych mogę sprawdzić a na tym co teraz gram wyskakuje ten błąd ; / może ktoś orientuje się jak to naprawić czy coś ?
M4RCIN Opublikowano 21 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam problem polega na... Na Twoim nicku:D Wiem może wyda się to dziwne ale Twoje: The IP:Port requested " peshu" is invalid czyli IP: Żądany port " peshu" jest nieważy. Dzieję się tak dlatego że GT bierze Twój / jako wskazanie do portu którego GT nie może odnaleźć. Jedyna opcja bez /.
Właściciel GET Opublikowano 21 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 21 Lutego 2014 Musisz znaleźć odpowiedni zamiennik "/" na liczby lub kod.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi