Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 18 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam. Mam problem otóż wczoraj musiałem kupić nowy modem (Play Online) , i po podłączeniu nowego modemu Steam jak by nie może znaleźć Połączenia z internetem.. ,lecz Internet jest połączony :o ... W czym tkwi problem??
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja Ci powiem że mam NEO, i mam to samo. Tzn. czasami mi to wyskakuje. I tez nie wiem o co chodzi ;/
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Niewiem co masz do Play'a ... -.- Ja tam nie nażekam. Problem tkwi w tym nowym modemie ... Tylko wgl nie wiem co jest przyczyną .
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 18 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2012 W ustawieniach zmień może łączność z podstawowej na inną.
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2012 Niewiem co masz do Play'a ... -.- Przecież to to samo co vectra i netia, jedno wielkie dno gorsze od neostrady.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nie powiedział bym tego .
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 18 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Netie to ja mam i jakos nie narzekam od jakiegoś roku mam ofertę 20 mb's i spisuje się dobrze.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 18 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Niewiem co masz do Play'a ... -.- Przecież to to samo co vectra i netia, jedno wielkie dno gorsze od neostrady. Co ty masz do vectry? Ja miałem aster city i zmieniłem na vectre i to tak jak porównać niebo i ziemie. To samo w niżej cenie w vectrze, a lagów, pingów, niepołączeń internetu nigdy chyba nie miałem...
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2012 I tak czy siak vectra, Netia oraz play nie posiadają kilku łączy, co za tym idzie że na innych hostingach, innych połączeniach opóźnienia są większe.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 18 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja też tak mam a mam kablówkę osiedlową. Pisze mi, że jest podłączony internet a go nie ma, i czasami na odwrót mam xD Najlepszym sposobem jest RR kompa ;]
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Proszę o zamknięcie tematu. Problem sprawia modem . po prostu ciul dał nie ten modem co trzeba.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania do Gry → Wszystko o steam
Rekomendowane odpowiedzi