Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 18 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2014 Mam problem z cs na lapku, podczs uruchamiania mam czarny ekran ale nadal jestem w stanie słuszeć dźwięk interakcji.
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 18 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2014 Jeżeli masz Win 7 Uruchamiaj cs jako administrator i w trybie zgodności z winxp, w parametrach startowych (biblioteka - gry - ppm na cs - właściwości) wpisz -nofbo -nomsaa lub przywróć 2k9 w parametrach startowych wpisz -nofbo i -nomasaa
Lordzio Opublikowano 18 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2014 Ten sam problem miałem, pokombinuj z rozdzielczoscia ekranu.
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 18 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2014 To może zależeć od rozdzielczości ekranu lub od parametrów startowych, jak nie to radzę zainstalować ponownie CS'a.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 19 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2014 Ten problem nadal mi się powtarza, lecz zaradziłem tym jedną komendą -windowed, która co prawda minimalizuje nam cs'a, ale na chwilę obecną pomaga w tym problemie. Oczywiście po wykonaniu tej operacji przywróć sobie spowrotem wielkość ekrany:)
Rekomendowane odpowiedzi