FANTOMAS Opublikowano 17 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nick jakiego używasz: FANTOMAS Podaj swój wiek:20 Staż gry Counter-Strike: 5 lat na steam Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com? (Jeżeli tak to napisz za co!): Nie byłem Podaj link z Godzinami - staty.fragujemy.com: Niema Czy kiedykolwiek miałeś admina?: Na żadnym z waszych. Jakieś praktyki będąc adminem na innym serwerze?: Prowadziłem swoją siec. Twój Steam:ID:0:1:15810626 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem obustronny, potrafię wysłuchać oby dwie dwie strony. Napisz nam, co zmieniłbyś będąc adminem?: Narazie nie mam żadnych pomysłów. Jesteś w stanie opłacać comiesięczną składkę?: Tak
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 17 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Mało, mało i jeszcze raz mało do tego te udzielanie się na forum - wysiliłeś się. Liczba postów: 1
Wygnaniec Opublikowano 17 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Mało, mało i jeszcze raz mało do tego te udzielanie się na forum - wysiliłeś się. Liczba postów: 1 Dobij posty. Closed.
Rekomendowane odpowiedzi