Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki prblem, ze nie moge wlaczyc demka pobranego z hltv. Kopiuje do cstrike, wpisuje playdemo czy vievdemo i nic, pokazuje mi sie tylko okienko demoplayer... Mial ktos podobny problem, albo wie jak mi pomoc ? z gory dzieki. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Informacje jakieś? W konsoli powinno być napisane co jest nie tak.

Opublikowano

viewdemo się wpisuje (nie vivdemo). Co do porady, to mogę jedynie polecić pobrać program do otwarzania demek - łatwo znaleźć w internecie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli odpalasz demko komendą viewdemo to wpisz "nazwadema.dem" i jak wyświetli ci się konsola to wciśnij Shift + F2 powinno pomóc.

Opublikowano

viewdemo wpisywalem;p 

shift+f2 tez nic nie dalo.

Takie cos wyskakuje w konsoli:

] viewdemo a
Playing demo from a.dem.
Coudn't open demo file a.dem.
Viewdemo: couldn't load demo a.dem.
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

po wpisaniu viewdemo powinien Ci wyskoczyć panel do oglądania filmików czyli po prostu przyciski do przewijania itd. 1 od lewej to przycisk Listy Dem. Kliknij na niego i zobacz czy pokaże Ci ten filmik na liście jeśli nie, tzn że masz w złym katalogu Demo

Opublikowano

no wlasnie jak otwieram ta liste to jest pusta, no ale demko to chyba w dobre miejsce wrzucilem.. Nie wiem co to moze byc. Najlepiej bedzie jak wroce do Polski od nowa zainstalowac cs.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli nie pokazuje Ci na liście dema tzn że demo masz w złym miejscu. Upewnij się czy na pewno w cstrike masz a nie w jakimś innym

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Może inaczej - w jakim języku masz steam?

Opublikowano (edytowane)

na 101%

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike

W angieelskim

Edytowane przez J A R E K
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To zrób tak aby ten filmik który chcesz obejrzeć zmień sobie w nim nazwe na np abc albo jakoś tak. I wtedy spróbuj go wyszukać w csie przez viewdemo i liste filmików jak to nie pomoże to ja nie wiem ;/

Opublikowano

Juz sie demka otwieraja. Zrobilem aktualizacje steama i po problemie ;p nie wiem co moglo byc przyczyna :) dzieki za rady.

• 7 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności