J A R E K Opublikowano 12 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 Mam taki prblem, ze nie moge wlaczyc demka pobranego z hltv. Kopiuje do cstrike, wpisuje playdemo czy vievdemo i nic, pokazuje mi sie tylko okienko demoplayer... Mial ktos podobny problem, albo wie jak mi pomoc ? z gory dzieki.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 12 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 Informacje jakieś? W konsoli powinno być napisane co jest nie tak.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 12 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 viewdemo się wpisuje (nie vivdemo). Co do porady, to mogę jedynie polecić pobrać program do otwarzania demek - łatwo znaleźć w internecie.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 12 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 Jeżeli odpalasz demko komendą viewdemo to wpisz "nazwadema.dem" i jak wyświetli ci się konsola to wciśnij Shift + F2 powinno pomóc.
J A R E K Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 viewdemo wpisywalem;p shift+f2 tez nic nie dalo. Takie cos wyskakuje w konsoli: ] viewdemo a Playing demo from a.dem. Coudn't open demo file a.dem. Viewdemo: couldn't load demo a.dem.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 12 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 po wpisaniu viewdemo powinien Ci wyskoczyć panel do oglądania filmików czyli po prostu przyciski do przewijania itd. 1 od lewej to przycisk Listy Dem. Kliknij na niego i zobacz czy pokaże Ci ten filmik na liście jeśli nie, tzn że masz w złym katalogu Demo
J A R E K Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 no wlasnie jak otwieram ta liste to jest pusta, no ale demko to chyba w dobre miejsce wrzucilem.. Nie wiem co to moze byc. Najlepiej bedzie jak wroce do Polski od nowa zainstalowac cs.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 12 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 Jeśli nie pokazuje Ci na liście dema tzn że demo masz w złym miejscu. Upewnij się czy na pewno w cstrike masz a nie w jakimś innym
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 12 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 Może inaczej - w jakim języku masz steam?
J A R E K Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) na 101% C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike W angieelskim Edytowane 12 Lutego 2014 przez J A R E K
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 12 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 To zrób tak aby ten filmik który chcesz obejrzeć zmień sobie w nim nazwe na np abc albo jakoś tak. I wtedy spróbuj go wyszukać w csie przez viewdemo i liste filmików jak to nie pomoże to ja nie wiem ;/
J A R E K Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 Juz sie demka otwieraja. Zrobilem aktualizacje steama i po problemie ;p nie wiem co moglo byc przyczyna :) dzieki za rady.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi