fireowner Opublikowano 10 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2014 Szukam ogólnego pluginu tego servera . Nie wiem jak to fachowo się nazywa ale chcę wgrać plugin ponownie gdyż nie mogę wejść na server może to rozwiążę mój problem. z góry dziękuję i pozdrawiam ;)
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2014 Przeczytaj jeszcze raz i zastanów się to, co napisałeś...
fireowner Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2014 nie ma czegoś takiego jak plugin do wszystkich plików na ten server ? by to wgrać od nowa ? dobrze gram w csa ale nie jestem informatykiem i nie znam się na tym.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 10 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2014 Naprawdę? Ty tak poważnie? Boże, widzisz i nie grzmisz...
fireowner Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2014 pomóżcie mi proszę ... zapłaciłem za klase premium i chce trochę pograć . chodzi mi oczywiście o server cod
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2014 Ale ja nic nie rozumiem o co Ci chodzi i co ma plugin do tego? Nie wiem czy wiesz, ale każdy serwer jest indywidualnie robiony i nie da się wspólnie, do każdego serwera pod jednym zalogowaniem coś wgrać, bo byłoby to fizycznie niemożliwe. @edit No to mów od razu, że chodzi o serwer COD. Ja nie wróżę z kryształowej kuli i nie potrafię przewidzieć co się dzieje. Masz bana? Odwołaj się. Jeśli to inny problem, mów dokładnie, opisz sytuację.
Jasiunek! Opublikowano 10 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2014 Poprostu reinstal cs'a :)
fireowner Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2014 tak chodzi mi o server COD. nie mam bana . kiedy wchodze do gry wyswietla mi sie tylko retrying connection server 1,2,3 tak jakbym wpisywał zupełnie nie prawidłowe ip . czytałem że to może być blokada portów firewalla lub że trzeba usunąć kilka plików . wszystkiego próbowałem jednak bez skutków ,csa i steama również odinstalowywałem i dalej to samo . myślę że jakbym miał bana to inny komunikat by mi się wyświetlał .
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2014 Pewnie dproto Cię zablokowało na 120 minut lub 240, poczekaj do rana.
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi