Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ogólnego pluginu tego servera . Nie wiem jak to fachowo się nazywa ale chcę wgrać plugin ponownie gdyż nie mogę wejść na server może to rozwiążę mój problem.

z góry dziękuję i pozdrawiam ;)

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak plugin do wszystkich plików na ten server ? by to wgrać od nowa ? dobrze gram w csa ale nie jestem informatykiem i nie znam się na tym.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Naprawdę? Ty tak poważnie? Boże, widzisz i nie grzmisz...

• Właściciel
Opublikowano

Ale ja nic nie rozumiem o co Ci chodzi i co ma plugin do tego? Nie wiem czy wiesz, ale każdy serwer jest indywidualnie robiony i nie da się wspólnie, do każdego serwera pod jednym zalogowaniem coś wgrać, bo byłoby to fizycznie niemożliwe. 

@edit

No to mów od razu, że chodzi o serwer COD. Ja nie wróżę z kryształowej kuli i nie potrafię przewidzieć co się dzieje. Masz bana? Odwołaj się. Jeśli to inny problem, mów dokładnie, opisz sytuację.

Opublikowano

tak chodzi mi o server COD. nie mam bana . kiedy wchodze do gry wyswietla mi sie tylko retrying connection server 1,2,3 tak jakbym wpisywał zupełnie nie prawidłowe ip . czytałem że to może być blokada portów firewalla lub że trzeba usunąć kilka plików . wszystkiego próbowałem jednak bez skutków ,csa i steama również odinstalowywałem i dalej to samo . myślę że jakbym miał bana to inny komunikat by mi się wyświetlał .

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności