NaPatencie Opublikowano 9 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Imię:JakubWiek:16latOd kiedy u nas grasz:od 3tyg.Gram na serwerze:CoD,4FUNZa co cenisz naszą sieć:Ponieważ jest tu miła administracja,brak dużych głopotów.Można fajnie spedzić czas.brak aimerów na serwerach.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Ponieważ zostaje na tym serwerze i chcem się starać o jak najwyższe rangi na Forum jak i zarówno na serwerze.Mam nadzieje ,że mi sie to uda.Inne informacje o sobie:Jestem ogarnietym miły i madrym zioomkiem ,który lubi grać w cs i inne różne gierki.Potrafie pomóc komuś jeśli o to mnie poproś niebęde sie rozpisywał bo długie by to bylo.PS:Lubi porobić zwałe z kimś(żarty xd.) Pozdrawiam NaPatencie :* Edytowane 9 Lutego 2014 przez NaPatencie 1
mZ. Opublikowano 9 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2014 Podanie przekonujące.:) jak dla mnie 1
Właściciel GET Opublikowano 9 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 9 Lutego 2014 Tworzenie multikonta (wypowiadanie się z niego na swoją korzyść) - nie nie nie, przekreśliłeś się totalnie. 1
Właściciel GET Opublikowano 9 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 9 Lutego 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas. 1
Rekomendowane odpowiedzi