Cimekkkk Opublikowano 9 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2014 Siemka :) Od paru dni denerwują mnie lagi związane z Smoke. Gdy ktoś rzuci go wtedy mam laga takiego dużego że czasem wywala mnie z serwera. Czytałem na necie ale nie pomogło ;//. Pomoże ktoś :C ? Dzięki za pomoc :)
vest Opublikowano 9 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2014 Miałem kiedyś coś podobnego i żeby mi się nie lagowało zmieniłem sobie modele i to pomogło :)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 9 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2014 Kup Steama lub pobierz innego Cs-a.
Cimekkkk Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2014 Kup Steama lub pobierz innego Cs-a. Mam Steam :)
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 10 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2014 Mam podobny problem, gdy ktoś rzuca smoke moje fpsy spadają z 50 do 5-10.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 10 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2014 Z tego co czytam to są dwa różne problemy. Z pierwszym nie miałem do czynienia więc niestety nie pomogę ale jeśli chodzi o spadające fps w smoke to jest to wina słabego komputera ew. jeśli jest dobry to znaczy że masz na nim mnóstwo danych i jest po prostu zawalony. Spróbuj komendą fastsprites_0 ustawia ona gęstość smoke. Jeśli nie pomoże to chyba tylko reinstal systemu.
NaPatencie Opublikowano 10 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2014 Możecie mieć problem związany z kąputerem może jak macie biały obraz sterwoniki nie wytrzymują.Spróbuj zainstalować NIVIDE od nowa i wybierz opcje dopasowaną do swojego kompa czy tam lapka
Psychoo Opublikowano 10 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2014 Lagi ma bo gdy ktos rzuca smoke to fps spadaja i sa lagi. Moze byc wina kompa jak kolega wyzej napisal ;)
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 14 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 16 bitowa grafika zadziałała, obecnie tylko celownik zwalnia na afce jak stoje w smoke
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 14 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2014 Za to banika możesz wyłapać heh. 1
xCanabiSx Opublikowano 15 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2014 Ta z tymi bitami to lipa , albo reinstal systemu albo zobacz z innymi sterownikami do karty graficznej miałem podobnie ;)
Rekomendowane odpowiedzi