Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Od paru dni denerwują mnie lagi związane z   Smoke.

Gdy ktoś rzuci go wtedy mam laga takiego dużego że czasem wywala mnie z serwera.

Czytałem na necie ale nie pomogło ;//.

Pomoże ktoś :C ?

Dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Miałem kiedyś coś podobnego i żeby mi się nie lagowało  zmieniłem sobie modele i to pomogło :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mam podobny problem, gdy ktoś rzuca smoke moje fpsy spadają z 50 do 5-10.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z tego co czytam to są dwa różne problemy. Z pierwszym nie miałem do czynienia więc niestety nie pomogę ale jeśli chodzi o spadające fps w smoke to jest to wina słabego komputera ew. jeśli jest dobry to znaczy że masz na nim mnóstwo danych i jest po prostu zawalony. Spróbuj komendą fastsprites_0 ustawia ona gęstość smoke. Jeśli nie pomoże to chyba tylko reinstal systemu. 

Opublikowano

Możecie mieć problem związany z kąputerem może jak macie biały obraz sterwoniki nie wytrzymują.Spróbuj zainstalować NIVIDE od nowa i wybierz opcje dopasowaną do swojego kompa czy tam lapka

Opublikowano

Lagi ma bo gdy ktos rzuca smoke to fps spadaja i sa lagi. Moze byc wina kompa jak kolega wyzej napisal ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

16 bitowa grafika zadziałała, obecnie tylko celownik zwalnia na afce jak stoje w smoke

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Za to banika możesz wyłapać heh.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ta z tymi bitami to lipa , albo reinstal systemu albo zobacz z innymi sterownikami do karty graficznej miałem podobnie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności