SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 6 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam. Znów mam nietypowy problem z csem, lecz tym razem inny. Otóż grając na serwerze Dr ( /w Fragujemy.com) wpisalem komendę /fps, która ustawia wszystko na większą prędkość. Wpisalem potem komendę /fpsback, która "odnawia nasze ustawienia", lecz wtedy na serwerze Dr oraz na każdym innym np 4Fun nie działa mi klawisz a i d odpowiednie dla movementleft i movementright. Wpisalem 2x bind na te klawisze (2x, bo raz z +movement raz bez, bo to nie raz nie działało) i się nic nie dzieje, bo nadal a i d nie działają. Od razu mówię, że opcja reinstall odpada, bo nie mam zamiaru znów czekać aż się cs włączy. Ogólnie, to gdy wpisze znów /fps i pójdę na obojętnie jaki serwer, to wszystko gra, lecz mam wtedy 60 fpsow, co jest odczuwalne podczas gry. Pytałem 2 adminow z ich serwera i sami nie zdołali mi odpowiedzieć. Jeśli zna ktoś jakis sposób aby to działało, to proszę pisać śmiało. $PQK3Y ^^
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 6 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam błąd.. Sprawdzałeś w ustawieniach klawiszy w cs? (mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi - opcje - klawiatura czy coś takiego) Może tam Ci się coś poprzestawiało przy wpisaniu tej komendy. Możesz również sprawdzić plik config, o ile tego nie robiłeś. Nic innego mi nie przyszło do głowy
Właściciel GET Opublikowano 6 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 6 Lutego 2014 Słucham? Przecież nasz DR czegoś takiego nie miał.
co tu się robi? Opublikowano 6 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2014 W konsoli: cl_sidespeed 400 cl_backspeed 400 Możliwe że pomoże. 1
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2014 /w - without, chyba kolejność przemienilem, bo powinno być w/, sory. Jutro z rana sprawdzę Twoją propozycję, Sasakirou. @co się tu robi? Zdaje mi się, że Twoje komendy są na zwiększeniefpsow, lecz mi chodzi o przywrócenie klawiszu a i d.
co tu się robi? Opublikowano 6 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2014 @co się tu robi? Zdaje mi się, że Twoje komendy są na zwiększeniefpsow, lecz mi chodzi o przywrócenie klawiszu a i d. Sprawdziłeś? 2
Właściciel GET Opublikowano 6 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 6 Lutego 2014 @co się tu robi? Zdaje mi się, że Twoje komendy są na zwiększeniefpsow, lecz mi chodzi o przywrócenie klawiszu a i d. -.- Masz rację, speed w nazwie oznacza to samo do FPS - fuck logic.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2014 Sprawdziłeś? Skoro uważasz, że pomoże, to jutro z rana sprawdzę.
Wiesz co sie KRUSZY? Opublikowano 6 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2014 Reset ustawien klawiszy pomoze + RC
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 7 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2014 Wystarczyłoby całe cfg usunąć, cs stworzył by podstawowe do gry i wszystko powinno działać jak należy...
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2014 @co tu się dzieje? Dzięki za pomoc, nie wiedziałem, że to zadziała, a tu jednak, działa. Problem rozwiązany, proponuję zamknąć temat.
Rekomendowane odpowiedzi