SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 3 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2014 Dodać możliwość oglądania przeciwników po śmierci, iż jeśli ktoś (przeważnie ja) patrząc na staty przeciwnika i zabójstwa z ni stąd ni zowąd, mogę wnioskować, że używa wspomagaczy, lecz jeśli wejdę na specta i obejrzę ze 2 rundy jego gry, to mogę dojść do wniosku, iż nie stosuje żadnych cheatów przez co marnuję 2 lub nawet i 3 rundy gry, a dzięki takiemu małej zmianie w międzyczasie śmierci mógłbym obejrzeć jego grę dzięki czemu nie miałbym spekulacji czy jest czysty czy też nie. Mówię to głównie o sobie nie w sensie wywyższania się, lecz tylko przez to, iż każdy pisze, że jest cheater, a tylko ja umiem nagrać demko, tak więc ułatwiło by mi to pracę w rozpoznawaniu oszustów. Mała zmiana, a na prawdę pomaga, tak więc proponuję wgrać ją jak najszybciej na serwer Dd2 Only. Z góry dziękuję za zrozumienie i wyrozumiałość w podejmowaniu trafnej decyzji.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 3 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2014 To dlaczego piszesz to w dziale ZM ? ...
Rekomendowane odpowiedzi