Wheatley Opublikowano 1 Lutego 2014 Partner Opublikowano 1 Lutego 2014 AWP_CRHD by Wheatley Prosta mapa awp :) Gracze znajdują się na latających wyspach, do dyspozycji posiadają AWP oraz nóż. Do osłony mogą wykorzystać skrzynki, beczki oraz budynki w słabym stanie ;) Screenshoty: Download : http://gamebanana.com/maps/178882 10
SawolskY Opublikowano 2 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2014 Chciałbym tę mapkę na 4FUN..
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 2 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2014 SawolskY w/g mnie od razu byłby płacz na serwerze o blokowanie na kładkach. @dobra, zapomniałem o tym. Nie gram na co dzień na 4fun, tyle co okazjonalnie ^_^
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2014 SawolskY w/g mnie od razu byłby płacz na serwerze o blokowanie na kładkach. To nic prostrzego jak dodać ją do rotacji nocnej. Zajebista mapa, chciałbym ją zobaczyć na 4FuN.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 2 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja również uważam, że mapka świetnie się nadaje na 4fun'a, mapka ma szanse przebić popularność awp_india (takie moje skromne zdanie).
xDawidzioR Opublikowano 17 Lutego 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2014 Bardzo fajna mapka.Łap +.
Rekomendowane odpowiedzi