Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś chciałbym przedstawić wam moją propozycję która mam nadzieję będzie odpowiednia dla naszego serwera cod mod . 

Otóż jest problem w tym jak wychodzę np na długą na de_dust2 i leci HE to ludzie nieustannie blokują innych i jest to trudne aby uniknąć tego HE . Myślę że dobrym pomysłem było by wgrać na serwer plugin Ghost. Dzięki temu pluginowi ludzie z tt bądź ct będą mogli przez siebie przechodzić myślę że jest to dobre rozwiązanie .

Czekam na odpowiedź wyższych rang .

Pozdrawiam DobreGeesy ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja jestem na nie. Weźmy pod uwagę mapę de_dust i jej bs po prawo od respa CT (to jest bodajże B, nie pamiętam). Pakę można kłaść na skrzyniach lecz nie każda klasa może tam wejść sama (brak zmniejszonej grawitacji bądź dodatkowej ilości skoków) i jak w takim momencie CT ma rozbroić pakę?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Ja też jestem na nie, dodatkowo to obciąża niepotrzebnie serwer, a cały czas dążymy do tego, aby stabilność była nadal taka sama w przypadku większej ilości graczy lub też mapy.

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności