Skocz do zawartości

MOD - jaki / głosowanie

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki mod serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oddam Ci wszystko.

Serce

Duszę 

I cały dobytek <3 

I ciało !!

(enQ nie czepiaj się ;)) ;P

Edytowane przez Cookies
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

i MOCZ! :D!

Nie popisałeś się swoim wykrzyknieciem ;).

@Nesty Dlaczego nie chciałbyś wprowadzić serwera Paintball? Proponowałem to w temacie "głównym", lecz nie zbyt się zainteresowales moją propozycją. Czym to jest spowodowane? Miałeś może taki serwer i nie wypalił, czy ze względu samej niechęci do Niego lub niski /zerowy poziom zysku? Ja lubiłem grać dawniej na takim serwerze, bo jestem fanatykiem broni jak i modów, gdzie jednym strzałem można kogoś zabić. Nie weź sobie mojej oceny jako krytyki lub innego zachowania przejawiajacego niedogodne stanowisko co do Twojej osoby, lecz wytłumacz (nie jest kontabilijne ze słowem tłumaczyć sie) dlaczego akurat ten mod nie jest brany w jakimkolwiek sensie i stopniu do serwera Twojej serwerownii? Czekam na odpowiedź, dzięki której ta myśl nie będzie krążyła mi po głowie.

• Właściciel
Opublikowano (edytowane)

Chodzi o to, że paintball ma niższy priorytet. Już mamy COD'a, ZM, 4FUN i jedyny, "poważny" serwer: DD2 i warto uzupełnić listę serwerów GG+DM. Później będziemy dalej myśleć.

To już nie jest kwestia zarobków. Paintball to skupisko dzieciarni, bachorów, a tego nam chyba dość. Chcemy tworzyć też coś dla graczy poważniejszych, niż tylko zadowalać dzieciaki, cieszące się, że za darmo mogą popatrzeć jak wygląda paintball. Chcemy tworzyć społeczność dojrzałą i zachować pewną retorykę działania. Gdybyśmy teraz utworzyli PB, napływ dzieci byłby dwukrotnie wyższy niż jest i chcemy tego uniknąć, wprowadzając równowagę w serwerach.

Głosować można do końca stycznia. Można przewidzieć jaki będzie to MOD. Taki serwer pojawiłby się w połowie lutego.

Edytowane przez Nesty
Opublikowano

Dlaczego nie chcesz zrobić serwera dla osób only Steam? Steam - Wysoka kultura, 7 % dzieciarni, 80% mniej cheaterow. Jeśli chodzi o Steamowców na Fg, w sensie grupy to spora ilość, a jeśli chodzi o tych aktywnych, widywanych, to też nie jest mała ilość graczy, więc dlatego nie podałeś takie pomysłu, lub zapomniałeś o nim?

• Właściciel
Opublikowano

Ponieważ to nie jest jeszcze odpowiedni moment na taki serwer. Chcemy się prężnie rozwijać i musimy najpierw mieć 5 serwerów w świetnej formie, a potem będziemy myśleć o takich eksperymentach. 

Opublikowano

Ponieważ to nie jest jeszcze odpowiedni moment na taki serwer. Chcemy się prężnie rozwijać i musimy najpierw mieć 5 serwerów w świetnej formie, a potem będziemy myśleć o takich eksperymentach.

Z tego co piszesz, 5 serwer powinien wyjść w lutym. Czy to oznacza, iż do końca tego roku myślisz nad powstaniem lub zrobisz nowy serwer? Jeśli tak, to byłaby to dobra informacja dla graczy Steam. Jeśli serwer miałby ruszyć po wrześniu, to chętnie bym złożył podanie na admina, lecz nie będę aż tak wybiegał w plany, bo wszystko się może zdarzyć.
  • Właściciel
Opublikowano

Nie chcemy rozwijać się tylko w CS 1.6, trzeba iść dalej. Do końca wakacji planuję jeśli wszystko pójdzie dobrze, jeszcze AIM/AWP (lub ZM) i CS:GO.

Opublikowano

Miło słyszeć że FG tak się rozwijać będzie ;). Nesty jeszcze Ci co piszą "serwerownia" będą mieli racje ;) (może) za parę lat :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie chcemy rozwijać się tylko w CS 1.6, trzeba iść dalej. Do końca wakacji planuję jeśli wszystko pójdzie dobrze, jeszcze AIM/AWP (lub ZM) i CS:GO.

A serwer L4D2  ;> ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli TP to steam only, a jeśli steam only, to bez urazy ale musimy mieć więcej ludzi chętnych bo inaczej będą pustki (STEAM). Dlatego też tak jak Nesty to powiedział "Chcemy tworzyć też coś dla graczy poważniejszych" trzeba skupić się na normalnych serwerach mniej zmodyfikowanych ;) Na takich serwerach często pojawiają się gracze STEAM i jeśli im poziom się podoba to zostają na dłużej (Tak jak ja na dd2) Ja za wszelakimi FFA,TP stanę murem bo są to jak dla mnie najlepsze i najprostsze serwery od strony gamingu "Cel jest prosty: Paka/Hosty" ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

jestem za Aim/Awp gdyż bedzie można się podszkolić z Awp przeciwko naprawdę dobrym graczom :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności