Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Na CES 2014 zaprezentowano usprawniony model bieżni Virtuix Omni, w którym pozbyto się sensora Kinect. Jego pracę w procesie odczytywania ruchów zajęły specjalnie opracowane buty. Podstawę bieżni naszpikowano 40 czujnikami pojemnościowymi, co w połączeniu z obuwiem (oczywiście w odpowiednim rozmiarze) umożliwić ma wygodne zanurzenie się w grach, szybko wychwytując i rozróżniając marsz, chód, bieg, cofanie się czy uskoki na boki. Rezygnacja z kamerki idzie w parze z wprowadzeniem przez projektantów Oculusa własnej, niemniej na CES Virtuix Omni pokazywano jeszcze ze starszą wersją gogli. Niestety, jak donoszą różne źródła, odbiło się to na komforcie rozgrywki, doprowadzając szybko do mdłości. Ciało zawieszone w uprzęży, bujające się na boki, w połączeniu z opóźnieniami obrazu, dotąd charakterystycznymi dla okularów, mieszają ostro w głowie. Producenci podkreślają jednak, że wypatrują Oculusa przyszłości. Nadmieniają również, iż będą sprzedawać buty o różnej wielkości, z rozmiarówką co pół, zaś ich wygodę docenimy zanurzając się w świecie chociażby TRAVR, czyli tworzonego wraz z Orb Interactive demka technologicznego w odcinkach, które być może przerodzi się w pełnoprawną grę. Naturalnie do współpracy zachęca się wszystkich deweloperów. Kto Wie może kiedyś zrobią CS-a 1.6 pod to ;p Galeria: Źródła: www.dobreprogramy.pl www.virtuix.com www.youtube.pl www.google.pl
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 23 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Fajne fajne, tylko to jest na razie beta. Więc jeszcze nic nie wiadomo.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2014 No wiem ;) Ale chętnie bym to na jakiś czas przyjął pod swój dach wraz z BF-em ;D Bez problemowo bym go przetestował ;D
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak byłem w Poznaniu na Game Arenie to to było i miałem okazję testować - super.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Takim to się powodzi ;D
Cookies Opublikowano 23 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Teraz graj na tym w CS na Frafujemy ;) na ZM... od kucania Ci nogi odpadną ;) Wytrenujesz brzucha na kozaczka :P I też ciekawe czy jak by Cię zm gonił a ty byś uruchomił speeda to Ct był by jeszcze szybszy niż zm ze speedem :P. Wtedy to można grać w mapki espace :P
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2014 a ten od razu przeliczenia na ZM ;D hahaha 1
Cookies Opublikowano 23 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2014 No a co... ;D Trzeba zbierać kasę i będę na zm pierwszy :] Tyle że wtedy dostane bana za SH ;( :P
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Czyli mówisz że taki skill i kondycja? :D
Cookies Opublikowano 27 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2014 No a jak by inaczej :) Tyle że jak będę grał to muszę stream na żywo zrobić z kamery prosto na mnie ;D Żeby wiedzieli że nie mam sh :P
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nieaktualne, przenoszę do archiwum!
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi