Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką propozycję... Nie wiem czy ten temat był wcześniej poruszany, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów na forum :) Chodzi mi o nocne mapcykle. Moim zdaniem załącza się za szybko. Do 12 minimum jest dużo graczy na serwerze i bez sensu jest żebyśmy męczyli się na mapach typu 35hp, fy_snow itp. W ogóle te nocne mapsykle moim zdaniem jest niepotrzebne, bo zawsze gracze nominują sobie mapy które mają być nominowane, więc jak będą chcieli zagrać małą mapę to ją nominują.

Proponowałbym zrobić głosowanie za usunięciem nocnego mapcykle lub jeżeli to nie możliwe to chociaż zmienienie godziny jego załączania :D 

Pozdrawiam POLISH :) 

Opublikowano

Temat odnośnie zmiany czasu załączania rotacji nocnej poruszany ostatnio w głównym temacie o zmianach na 4fun, a co do tego, czy jest potrzebny czy nie, to wiele razy załączał sie pool_day przy 20+ osobach na serwerze, więc podział jest potrzebny.

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności